Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 July 2019
  • 11-04-2019
  • Amsterdam, Cocktails, Eten & drinken, Restaurant

Paradijsvogels opgelet: Hula Hula Amsterdam opent binnenkort haar deuren

Paradijsvogels opgelet: Hula Hula Amsterdam opent binnenkort haar deuren

De poké bowl kwam, zag en overwon. Wil dat zeggen dat we klaar zijn voor meer Hawaiiaanse invloeden? Als we de mannen achter Hula Hula mogen geloven wel. Paradijsvogels opgelet: Hula Hula Amsterdam opent binnenkort haar deuren

Hula Hula Amsterdam

Uit de hoge hoed van de mannen achter Calle Ocho en de Chin Chin Club in Amsterdam en Ammehoela in Rotterdam, wordt er nu druk getoverd aan een pand – waar voorheen het duistere Korsakoff zat, twee deuren naast bluescafé Maloe Melo – op de Lijnbaansgracht. Op zich een praktische ligging: vanaf Waterkant zou je zomaar door kunnen rollen naar Hula Hula (want: pal aan de overkant).

En dat doorrollen wil je, want Hula Hula belooft een tropisch paradijsje te worden. Denk aan een bar-restaurant-club waar je terecht kunt voor ‘tropical cocktails’ en ‘island food.’ De bedoeling is dat je je, al is het maar voor even, op vakantie waant en je laat meeslepen in de Hawaiiaanse sferen. Dat gaat van eten en drinken (frozen piña colada’s lezen we) tot hula dansjes, want er mag ook gedanst worden.

Daarom is de setting intiem, vrolijk en komt er zelfs een tiki bar. Immers, het plaatje moet wel kloppen natuurlijk. De laatste rozenkransjes worden op dit moment op de i gezet, want Hula Hula Amsterdam kan ieder moment haar deuren openen. Aloha, Hula Hula. Worden we nu al vrolijk van.