Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 July 2019
  • 17-08-2018
  • Bart Bouwt

Eenvoudig interieur-hack’en met Enter my Attic

Eenvoudig interieur-hack’en met Enter my Attic

Man wat zijn we fan van Enter my Attic van de creatieve interieur-alleskunner Marije Hessel. Eerst op het wereldwijdeinstagram (kijk maar: Enter my Attic), in eerste instantie aangetrokken door de naam (want hoe leuk: kom een kijkje nemen op mijn zolder!) en vanwege de kleurrijke plaatjes (héhé, KLEUR op de gram).

Pas in tweede instantie begreep ik wat ze eigenlijk doet, 'onze' Marije. Die kleurrijke fictieve zolder van Enter my Attic staat dus vol met vintage vondsten die ze verkoopt. En vol met tips over hoe je van een Ikea-bulk-stuk een uniek item kunt maken (Ikea-hack), met echt toffe DIY's (ik ben nooit zo van de do it your selfs - over het algemeen overstijgt dat het niveau kleuterfreubelklas namelijk niet) en te gekke kleur-combi's om thuis zo te copy-pasten.

U begrijpt, we love Marije, we do. Vanwege all the above maar nog wel het meest vanwege haar webshop. Want dan hoeven we zelf helemaal niet meer na te denken. In al dat enthousiasme viel ik vorige week nog KEI-hard voor die roze bank. Cause... Look at that beauty! Ik vind hem waanzinnig en wil hem. Moet hem. Maar mag hem niet. Fuck. En dus kun jij 'm kopen. Kost maar 325,- wat feitelijk een belachelijk lage prijs is natuurlijk. Go go go, voordat ie (weer) weg is!

 

Maar de bank is zeker niet de enige vondst van Marije die mij doet watertanden: kijk deze etnische vaas! En deze originele Thonet stoel. Marije heeft er kijk op. Dat hebben wel meer mensen maar via Enter my Attic kun je dus doodeenvoudig de stijl stelen. Handjes op elkaar.

Overigens vind je My Attic ook regelmatig terug in de VT wonen en is er - uiteraard zou ik bijna zeggen - een inspirerend blog. Laatste favoriet? De muur van de zus van Marije, een slim DIY wandmeubel. Afijn. 10 punten. Shopse!