17 augustus 2018, door Maartje

Eenvoudig interieur-hack’en met Enter my Attic

17 augustus 2018, door Maartje

Eenvoudig interieur-hack’en met Enter my Attic

Pas in tweede instantie begreep ik wat ze eigenlijk doet, 'onze' Marije. Die kleurrijke fictieve zolder van Enter my Attic staat dus vol met vintage vondsten die ze verkoopt. En vol met tips over hoe je van een Ikea-bulk-stuk een uniek item kunt maken (Ikea-hack), met echt toffe DIY's (ik ben nooit zo van de do it your selfs - over het algemeen overstijgt dat het niveau kleuterfreubelklas namelijk niet) en te gekke kleur-combi's om thuis zo te copy-pasten.

U begrijpt, we love Marije, we do. Vanwege all the above maar nog wel het meest vanwege haar webshop. Want dan hoeven we zelf helemaal niet meer na te denken. In al dat enthousiasme viel ik vorige week nog KEI-hard voor die roze bank. Cause… Look at that beauty! Ik vind hem waanzinnig en wil hem. Moet hem. Maar mag hem niet. Fuck. En dus kun jij ‘m kopen. Kost maar 325,- wat feitelijk een belachelijk lage prijs is natuurlijk. Go go go, voordat ie (weer) weg is!

 

Maar de bank is zeker niet de enige vondst van Marije die mij doet watertanden: kijk deze etnische vaas! En deze originele Thonet stoel. Marije heeft er kijk op. Dat hebben wel meer mensen maar via Enter my Attic kun je dus doodeenvoudig de stijl stelen. Handjes op elkaar.

Overigens vind je My Attic ook regelmatig terug in de VT wonen en is er – uiteraard zou ik bijna zeggen – een inspirerend blog. Laatste favoriet? De muur van de zus van Marije, een slim DIY wandmeubel. Afijn. 10 punten. Shopse!