Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
24 May 2019
  • 06-03-2017
  • Barts Groene Hoekje, Portland

Into the Wild Algarve

Into the Wild Algarve

Eerste gedachte bij bovenstaande kop 'Into the Wild Algarve'... Een festival in de Algarve? Mispoes! Into the Wild Algarve is een eco-glamping op zo’n uur rijden van Faro. De naam zegt het al, midden in een 40 hectare groot natuurgebied hebben de Amsterdamse Sonya en Dave én Petra een droomplek weten te creëren. In de wilde natuur van de Algarve kun je bij het koppel komen kamperen in één van de bell tenten, tipi’s, safari lodges of, jaja, in de boomhut. Het is een soort Wes Anderson-set in een fijn klimaat. De vraag is dus alleen nog: wannéér gaan we? Luieren, zwemmen in een van de meren op steenworp afstand en wandelen in de natuur is vanzelfsprekend. Maar je kunt ook een van de vissersdorpjes bezoeken of een yogales, (kite)surfdag en massage boeken.

barts-boekje-into the wild 5De omgeving is prachtig. Been there, in de lente wanneer de groene heuvels van het omliggende natuurgebied vol gekleurde bloemen staan. Maar ook de zomer is fijn, warm en knus. En tja, nazomeren in Portugal... Daar zeggen we ook geen nee tegen. De biezen pakken en op een zonnige plek iets moois opbouwen is de droom van menig mens. Sonya en Dave deden het echt. Ze verlieten Amsterdam en bouwden, met respect voor en behoud van de natuur, deze eco-glamping. Ze delen hun ervaringen en wijsheid over het off-the-grid leven in de Portugese natuur graag met je. Inspirerend, kunnen we je vertellen. Dus stel, je hebt plannen, ga dan vooral de stijl stelen en wie weet kom je wel met concrete stappen om jouw droom werkelijkheid te maken terug. Just saying. Into the Wild Algarve, Portugal