• 21 June 2018
  • Happy New Website!
Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
21 June 2018
  • 12-11-2017
  • Afgelegen Oorden, Little Escapes, Nederland

LITTLE ESCAPES: IT FLINKEBOSKJE + FLINKEFARM, Friesland

LITTLE ESCAPES: IT FLINKEBOSKJE + FLINKEFARM, Friesland

Eigenaren Rixt en Arjan Siersma ontmoetten elkaar op Curaçao, werden verliefd, trouwden en kregen drie kinderen, alles op het eiland. Terug naar Nederland hoefden ze niet zo nodig. Totdat de zus van Rixt haar een link stuurde van een Friese boerderij die te koop stond. Dat was interessant en de kids naar school in Nederland, daar was eigenlijk ook weinig mis mee. Van het een kwam het ander, de boerderij werd gekocht, er werd gepakt en naar het koude Nederland verhuisd, de boerderij werd eigenhandig – beeldschoon! – ingericht en er werd niet meer achteromgekeken. Tegenwoordig zijn er twee vakantie- en evenementenboerderijen op hun terrein.

Barts Boekje - It Flinkebos3
Flinkefarm, waar ze zelf wonen en waar ze een vintage-interieurwinkel runnen en waar regelmatig een partijtje wordt gehouden, en It Flinkeboske, waarin twee vakantiehuizen schuilen. Het Voorhuis is geschikt voor zes personen. Er is een keuken, een knappe woonkamer en een bibliotheek- kamer op de begane grond. Boven zijn drie slaapkamers.
Barts Boekje - It Flinkebos 1
Meer van dit? Zie Little Escapes het boek!

In het Achterhuis kan met maar liefst 24 man gelogeerd worden. Dat wil je, dat logeren, maar houd ook de facebookpagina van Flinkeboske in de smiezen: Rixt en haar zus Claartje organiseren regelmatig de leukste en meest smaakvolle evenementen. Vintage- en food-markets, yoga- en mindfullnesscursussen en het is dé plek voor een onvergetelijke boerenbruiloft in de fantastische schuur.

Barts Boekje - It Flinkebos 2

It Flinkeboskje + Flinkefarm

Flinkeboskje 1-2, Hemelum

itflinkeboskje.nl