14 november 2020, door Maartje

Je reinste (baby)badderhack, dit is ‘m

14 november 2020, door Maartje

Je reinste (baby)badderhack, dit is ‘m

We staan vooraan wanneer 'ons' Naïf met een nieuw product komt (zeker sinds het merk hun artikelen in een verdomd aantrekkelijk nieuw jasje stak - hier lees je er meer over). Badderen? Check! (de badbruistabletten zijn hier niet aan te slepen) Douchen? Ook check! Dat vinden we top want die kleintjes van ons worden steeds groter (en gaan daarmee - waarom heeft nog nooit iemand ons dat verteld? - steeds meer stinken).

Naïf doucheschuim (met lief zeepaardje!)

Naïf doucheschuim (met lief zeepaardje!)

Onder de douche willen we ze hebben, alleen ziet het kroost dat niet altijd zitten. NEE MAM! Pardon? Yup. It is happening. Nee mam kregen we gewoon… Maar das war einmal: tegenwoordig mogen ze namelijk zelf schuim maken. Uit de fles met het lieve zeepaardje. Kijk, dat noemt team Naïf dus terecht hun ‘Happy Shower Foam‘; daarmee wordt douchen prompt een stuk aantrekkelijker voor onze kleine vriendjes.

En dat is nog niet alles: we springen er lekker bij, bij die kleine van ons: er is namelijk ook een echt mega lekkere nieuwe douche schuim voor volwassen: Bloom. Staat wel zo mooi in je badkamer ook, met dank aan de knappe zachtroze verpakking. Dat geldt overigens dus ook voor de Kids Happy Foam die in een lavendelblauwe fles werd gestopt, voorzien van een te lief zeepaardje.

 

De beste shower hack in deze? Koop het familiepakket! Tadaa. Ben je meteen klaar voor december.