14 augustus 2018, door Maartje

Je reinste travelhack: de JetKids by Stokke BedBox

14 augustus 2018, door Maartje

Je reinste travelhack: de JetKids by Stokke BedBox

Vliegen na de baby-fase is leuk (vliegen tijdens de babyfase doe je zo!) en vooral heel erg easy met de JetKids by Stokke BedBox. Een reistrolley slash ride-on slash vliegtuigbedje. Geschikt voor kinderen van 2 tot 7 jaar. Zorgt voor vermaak en gemak naar en in het vliegtuig. Kijk, dat vinden we nou handig.

Jetkids BedBox

Jetkids BedBox

Reizen met een baby was natuurlijk vooral een gesjouw voor the parent(s). Alleen dan worden ze groter en hebben ze ineens een eigen wil. Zo zit het grut ineens niet meer zo graag in de buggy. Zelluf lopen! En zijn ze tegelijkertijd nog te klein om hele stukken te lopen. En – om het nog gezelliger te maken – moéten ze van alles aan speelgoed meesjouwen. Probeer ze dat maar eens uit hun hoofd te praten. Forget it. De tip; kiddo lekker zelf het speelgoed uit laten zoeken. Alles wat in de BedBox past, mag mee. En terwijl mini daarmee bezig is, heb jij mooi tijd om de rest van de spullen in te pakken.

De JetKids by Stokke BedBox is een handige trolley waar genoeg in past voor een paar nachtjes logeren. Mits je minimalistisch inpakt. Voor de langere reisjes per vliegtuig kan er precies dat in wat je nodig hebt aan boord. Een extra setje kleding, wat snacks en speelgoed om de vlucht mee door te komen. Deksel erop en met het hengsel kan je zelluf-doen-peuter het koffertje zelf achter zich aan trekken. Dat is gegarandeerd succes. En mochten ze het zelf lopen toch even beu zijn – wat sowieso gebeurt – dan zet je de kleine op de BedBox en trek je de koffer én je kind achter je aan. Zo hoef jij niet te sjouwen en voor mini voelt het ritje als een pretparkattractie. Ride on!

Het derde snufje is de bedfunctie van de BedBox. Even het deksel op de hoogte van de vliegtuigstoel zetten, het meegeleverde matrasje mét zijkussentjes eroverheen leggen en mini kan heerlijk met de beetjes gestrekt zitten of lekker ruim liggen slapen. Nu vinden we dit vooral handig – of onmisbaar zelfs – op lange vluchten. Al biedt het ook extra mogelijkheden tijdens vluchttijden rond slaaptijd. En niet te vergeten, het opzetten van het bedje geeft je weer een poosje iets te doen samen aan boord.

Reizen nieuwe stijl – a.k.a. met kids – wordt met al die handige snufjes als de JetKids by Stokke BedBox alleen maar leuker. Niet?