Nederland, Amsterdam25 oktober 2022, door Gili Papier

Johnnie Walker x Petit Panache pop-up restaurant in Amsterdam

Nederland, Amsterdam, 25 oktober 2022, door Gili Papier

Johnnie Walker x Petit Panache pop-up restaurant in Amsterdam

Pop-up restaurants zijn de leukste restaurants. Why? Toch wel uniek als restaurant, maar na zes weken wordt het weer compleet iets anders. Fijn als jij die unieke experience dan hebt mogen ervaren, nietwaar? Blij zijn we dan ook dat Johnnie Walker en Petit Panache (Amsterdam) de handen ineen hebben geslagen voor een tijdelijk restaurant. Alsof je even in Schotland bent, maar dan in hartje Amsterdam. Zin in een whisky-pairing met een heerlijk chefs menu, gebaseerd op de vier hoeken van Schotland? Yes sir! Een perfect uitje voor een herfstige dag in oktober/november.

Wij zeggen cheers, bottoms up en chin chin...oh en reserveer snel, want de pop-up is enkel tot 6 november open. Reserveren kan via de website van Café Panache.

Weekendtip

Weekendtip

Johnnie Walker opent de deuren van een eigen pop-up restaurant. Gedurende vier weken serveert het Amsterdamse Petit Panache een tijdelijk drie gangen chef’s menu, gebaseerd op de vier hoeken van Schotland. Dit menu bestaat uit vier cocktails, ontwikkeld door Tim Lefevre (Door74) en Maui Husslage (head bartender Panache). Met bijpassende bar bites of het chefs menu.

Petit Panache krijgt hierbij een tijdelijke make-over, geïnspireerd op de stijl van de oude kruidenierswinkel uit Kilmarnock, waar de wereldberoemde Schotse whisky is ontstaan.

Verwacht cocktails met spannende namen zoals: Johnnie’s walk in the Park, Storm in a Glass, Panache X Johnnie Penicillin en Johnnie Walker Blue.

Het pop-restaurant is tot en met tot 6 november elke vrijdag en zaterdag open. Reserveren kan via de website van Café Panache.

Oeh la la win een diner voor 2

Oeh la la win een diner voor 2

En goed dat je nog even doorleest, want speciaal namens Johnnie Walker en Petit Panache mogen we via onze wekelijkse nieuwsbrief (lees je die nog niet, meld je dan onmiddellijk hier aan) twee keer een diner voor 2 personen weggeven. Dus houd onze nieuwsbrief van dinsdag 25 oktober in de gaten en laat weten waarom jij deze heerlijke avond voor twee wil winnen. Let’s go!

Over Johnnie Walker:
Vanaf 1820 besloot John Walker in het Schotse Kilmarnock om in zijn levensmiddelenzaak ook whisky te verkopen, wat uiteindelijk uitgroeide tot een producent van bekende, samengestelde Schotse whisky’s. Naast alle special editions staat Johnnie Walker bekend om zijn Black Label, Red Label en Double Black.