Nederland2 augustus 2021, door Sanne Carbaat

Muziekliefhebbers opgelet – Save the Rave gewoon thuis en party on

Nederland, 2 augustus 2021, door Sanne Carbaat

Muziekliefhebbers opgelet – Save the Rave gewoon thuis en party on

Ja hoor, daar gingen we weer - clubs opnieuw dicht, (meerdaagse) festivals gecanceld en alle concerten weer vooruitgeschoven. Nou, laat de moed je niet in de schoenen zakken hoor! Er zijn genoeg lieve en leuke mensen die positief blijven en blijven lachen. Zo ook de lui van Johnnie Walker en DJ duo D’Angello & Francis (ja , inderdaad, die van Tomorrowland). Niks niet bij de pakken neerzitten, maar gewoon een hele vette livestream neerzetten met muziek die het duo tijdens de lockdown geproduceerd heeft. Een oppepper voor de hele muziekindustrie en die kunnen we zo zelf ook gewoon bijwonen. Keep smiling!

 

Oh, en wil je een ballonvaart winnen? Lees dan vooral door!

Save the Rave

Save the Rave

Yes, we know, thuis een livestream aanzetten is niet hetzelfde als naar een festival gaan of een nacht uit je plaat in de club. Maar wat niet kan, kan niet en dan gaan we dus gewoon weer omdenken. Wat kan wel? Thuis de muziek hard aan, paar vrienden uitnodigen en voetjes van de vloer op DJ duo D’Angello & Francis. Pak er een whisky bij, of shake een whisky cocktail, hell, al pak je wat anders. Als je maar aan het dansen slaat.

De muzieksector heeft het zwaar gehad, dus een beetje positiviteit, wat liefde en een hart onder de riem kan zeker geen kwaad. Wat kun je verwachten? World’s biggest smiley, nieuwe muziek van  D’Angello & Francis en dat allemaal in een toffe setting. Party on, save the rave, keep smiling, all those things.

 

Luister hier de livestream.

Ballonvaart

Ballonvaart

We hadden je lekker gemaakt met die ballonvaart, he? Komt ‘ie dan, heel simpel. Klik op ik-wil-graag-in-een-luchtballon , volg de instructies en voor je het weet ben je sky high aan het chillen in je eigen rieten mandje onder die ballon.