Nederland5 december 2020, door Michel + Renske

Speeltip voor de kids: de tafellakententen van Striped Coast

Nederland, 5 december 2020, door Michel + Renske

Speeltip voor de kids: de tafellakententen van Striped Coast

Een  goed idee is past écht heel erg goed als het een topper is in al zijn eenvoud. Dat is het geval bij het té leuke Striped Coast. Het concept mag dan wel eenvoudig zijn maar ja mensen, bedenkt het maar eens! Via Etsy verkoopt Striped Coast de leukste tafelkleden maar heus niet zomaar tafelkleden: deze lakens zijn bedoeld om 'in' te spelen. Gooi ze over tafel et voila, je hebt een tent voor de koters. Perfect voor de koude (december)maand (kadotip!)/ maanden die gaan komen. Of gewoon leuk omdat het kan.

Striped Coast

Striped Coast

Litouwen is het land waar dit idee is ontstaan en waar de eigenaresse de handgemaakte tafelkleden maakt. Raampjes, deurtjes, de grappigste aankleding – dat maakt het tafelkleed zo leuk. Ideaal eigenlijk als je klein woont, omdat de eettafel zo wordt omgetoverd tot speelparadijs. Weinig troep en iedereen blij.

Naast de speelhuisjes die zo gecreëerd worden maakt Striped Coast ook poppentheaters van vilt en kleine accessoires, zoals kroontjes en kussenhoezen. Door de vrij brede interpretatie kan de creativiteit van het kind de vrije loop. Is het eerst een kasteel dan kan het morgen een huisje zijn waar vader en moedertje gespeeld kan worden.

De avonturen kunnen beginnen!