12 juni 2017, door Maartje

Juniper & Kin Amsterdam

12 juni 2017, door Maartje

Juniper & Kin Amsterdam

Schreven we al over Persijn (dat deden we hier en trouwens ook hier) zagen we Juniper & Kin gewoon even helemaal over het hoofd. Maar hierbij de volledige update. Persijn plús Juniper & Kin worden de nieuwe hotspots in hotel QO (ook al een nieuwe hotspot dus!). Persijn op de begane grond en Juniper & Kin op de 21e verdieping van het hotel.

Juniper & Kin

Juniper & Kin

Bij Juniper & Kin is het genieten van cocktails in combinatie met een selectie van kleinere ‘raw-food’ gerechten die geproduceerd worden in de eigen kas (en die is op de 22e verdieping te vinden). Spreekt voor zich, lijkt ons, dat met de cocktail in de hand je kunt genieten van een prachtig uitzicht over ons geliefde Mokum. De hele bende moet nog openen en dat is wel nog even wachten want eind 2017 staat de opening gepland.

En waar die naam vandaan komt? De rooftop bar dankt zijn naam deels aan de jeneverbes. Ook wel het hoofdingrediënt voor de oer-Hollandse alcoholische drank: Jenever. Snelle conclusie: daar zullen de cocktails dan wel van doordrenkt zijn ?! Dat Kin, dat betekent letterlijk nabij en in Juniper & Kin’s geval staat het voor de ‘community’ van Amsterdam. Dat klinkt mooi, of nee dan? Juniper & Kin