30 november 2022, door Isa de Laat

Zeven redenen waarom je deze feestdagen een kaartje moet versturen (en dit is de mooiste kaart van Hallmark)

30 november 2022, door Isa de Laat

Zeven redenen waarom je deze feestdagen een kaartje moet versturen (en dit is de mooiste kaart van Hallmark)

It's that time of the year again, waar de kaarten je om de oren vliegen. Ho, wacht eens even... Voor een lange tijd was dit namelijk inderdaad het geval en was het versturen van kaartjes rondom de feestdagen eerder routine dan uitzondering. Maar die tijden lijken voorbij. Kaartenmerk Hallmark merkt namelijk dat jongeren veel minder kaartjes sturen. Niet alleen met de feestdagen overigens, maar ook bijvoorbeeld met verjaardagen. Zonde, want het sturen van een kaartje is juist leuk. Hallmark wil die kaartkloof dichten en wij omarmen dat alleen maar.

 

We geven je daarom in dit artikel zeven redenen waarom je deze feestdagen nog een kaartje moet sturen. En ohja, we tippen je ook nog onze persoonlijk favoriete kaart.

Zeven redenen om deze feestdagen een kaartje te sturen:

Zeven redenen om deze feestdagen een kaartje te sturen:

  1. Yes, een appje is ook leuk. Maar die verdwijnt toch altijd weer onderaan de andere chats. Een kaartje is een tastbare herinnering.
  2. Bij Hallmark kun je je kaartje personaliseren en dat is zoveel persoonlijker dan een standaard digitaal berichtje.
  3. Het is verrassend! Hoe leuk als je na het winterweer fijn thuiskomt met een kaartje op de mat.
  4. Het sturen van een kaartje nodigt uit om weer eens van jezelf te laten horen, bijvoorbeeld als je familie of vrienden wat verder weg wonen.
  5. Een kaartje laat zien dat je om iemand geeft. Show some love tijdens de feestdagen.
  6. In de envelop bij de kaart kun je ook nog een cadeautje toevoegen. Bij Hallmark is dat een kerstbal bijvoorbeeld.
  7. Met het sturen van een kaartje wordt je kans vergroot om er eentje terug te krijgen. En dat is stiekem toch ook wel heel erg leuk.

Favoriet

Favoriet

Misschien hebben we al een beetje verklapt wat onze favoriete kaart is… Via Hallmark.nl kun je makkelijk een kaartje personaliseren, zonder dat je daarvoor dus naar de winkel hoeft. Als je het ons vraagt, is dat de mooiste kaart om te geven (en krijgen).

Als kers op de taart heeft Hallmark dit jaar een samenwerking met Vondels, waarbij je een kerstkaart met een bijpassende kerstbal cadeau kan geven.

Meer informatie of bestellen kan hier.