15 december 2020, door Nina van Hilst

Deze last minute cadeautjes koop je gewoon online (en sommigen heb je niet eens de post voor nodig)

15 december 2020, door Nina van Hilst

Deze last minute cadeautjes koop je gewoon online (en sommigen heb je niet eens de post voor nodig)

**Updated**
Dat 2020 de boeken in gaat 'als het jaar waar alles anders was dan we gewend waren' is zeker. We krijgen vanavond weer ingrijpende C-maatregelen. Dus deze week niet nog even naar de kapper, niet meer nog vlug de laatste cadeautjes kopen en de kerstborrels waren sowieso al geschrapt. Enfin, Kerst gaat gewoon nog door hoor. Kleiner en intiemer is wellicht ook weleens leuk. En cadeautjes kunnen er nog steeds gegeven worden. Juíst nu! Mocht je niet kunnen afhalen bij je favo lokale winkel, deze last minute cadeautjes koop je gewoon online. En sommigen zijn digitaal en heb je niet eens de post nodig.

Cadeautjes voor je moeder

Cadeautjes voor je moeder

Esse Trial Pack
Skincare is – net als sieraden – zo persoonlijk. En zomaar een nieuw merk cadeau doen is dus wat spannend. Esse Skincare is een high end merk clean beauty wat met probiotica op je huid werkt. En de goede bacteriën op je huid doen wonderen voor de (ouder wordende) huid. Met de drie verschillende Esse Trial Packs kun je testen of het wat voor moeders huid is.

Storytel *digitaal cadeau*
Houd jouw moeder ook zo van lezen? Terwijl jij dit cadeau gewoon vanuit huis regelt, is je moeder heel het jaar gelukkig met een digitale stapel aan Storytel luisterboeken. Win win.

Kaarsen
Never enough kaarsen. En dan het liefst van de gezonde (voor mens en planeet ) soort. Brandt en The Very Good Candle zijn we al jaren fan van. En er zijn er nog veel meer.

 

Cadeautjes voor je vader

Cadeautjes voor je vader

Sonos One
Mannen en gadgets is meestal wel een match. Dit jaar is de Sonon One speaker wel echt de gadget die je geven wilt. Compact, good looking en een dijk van een geluid. What’s not to like.

Valet tray
Zelfs de man ontkomt niet aan dingen meesleuren tegenwoordig. Een telefoon, sleutels, mondkapje, pasjes, geld… En dat meestal gewoon in die zakken. Hoe fijn is het dat als “de man” thuis een speciale tray heeft waar hij bij binnenkomst al zijn necessities op kan dumpen. Bijvoorbeeld eentje van mooi hout of ruwe steen.

Horeca *digitaal cadeau*
De klappen met de sluitingen zijn behoorlijk. Een bon van het favo restaurant van je vader. Hij blij, restaurant blij en jij hoeft de deur niet meer uit. Toch liever iets tastbaars? Een goed bierpakket hoor je de meeste vaders ook niet over klagen.

Cadeaus voor broers, mannen en vriendjes

Cadeaus voor broers, mannen en vriendjes

Sokken enzo
Wollen sokken, het perfecte witte t-shirt (helemaal eco-ok natuurlijk) en ondergoed. De mannen van ons worden er altijd blij van (zeggen ze tenminste). Het duurzame merk Armedangels heeft een nieuwe lijn ondergoed van Tencel. Zacht, ademend en zonder gifstoffen.

Zakmes
Nog zo’n ding, manvolk en messen. Van klassiek zakmes met ebbenhouten grip tot MacGyver achtige multitools. De kleine jongen die in je broer of vriendje huist, staat te jubelen.

Een weekendje weg *digitaal cadeau*
Een cadeautje waar je – in het geval dat het voor je lover is – zelf ook nog iets aan hebt. Een nachtje of weekendje weg in een romantisch plekje voor twee. Ons boekje staat natuurlijk boordevol ideeën, zoals deze in de natuur of alle leukerds uit Bart Boekt.

Cadeaus voor je zus, vriendin of vrouw

Cadeaus voor je zus, vriendin of vrouw

Kunst *digitaal cadeau*
De meeste vrouwen van nu hebben een liefde voor mooie prints, keramiek of andere kunst. Tikkeltje persoonlijk en daarom is het ook leuk om een bon cadeau te geven met een uniek kunstwerk naar keuze van een artiest.

Cacao ceremony
Wie dit jaar geluk had, was live bij een cacao ceremony. Waarbij harten werden geopend en we weer connectie kregen met anderen en onszelf. Je kunt ook thuis een cacao ceremony doen. Samen, alleen of samen via Zoom. In het The Cacao Circle pakket vind je een heart opening meditatie, een recept inclusief de ceremoniële cacao en nog wat items om een sacred space te creëren.

Home make over *digitaal cadeau*
Nu we toch veel thuis zitten, krijgen onze huizen meer aandacht. En daar mag gewoon advies van een expert bij gehaald worden. Susanne van Styling Heroes geeft interieur styling advies. Kleine en grote klussen, digitaal of bij je thuis. En bij het Interior Boost Camp van Interior Junkie kun je een online cursus volgen.

Meer meer meer...

Meer meer meer...

Zeker weten dat we al meer cadeau inspiratie gaven. En ook de meeste van deze cadeaus zijn online te bestellen. Maar goed, wacht je tot donderdag of vrijdag, dan wordt het wat krap met leveren.

Het grote cadeaulijstje voor Kerst

De beste duurzame cadeaus

Altijd fijne interieur cadeaus

Kindercadeaus voor mini en maxi