10 december 2020, door Anna Sophie Wellink

Kerst is Kaasfonduen: dit zijn de beste

10 december 2020, door Anna Sophie Wellink

Kerst is Kaasfonduen: dit zijn de beste

Kaaskoppen opgelet want dit is zo lekker. Minimaal één keer per jaar, oke let's be honest twee of drie keer dan, is het een cheesy feest. Van zelf de lekkerste fondue maken tot aan alleen nog even de boel verwarmen, hier moet je wezen. En zoals Rutte al aangaf in de persconferentie van 08-12-2020 bestel je diner met de feestdagen bij je aller aller favorietste horeca zaak want die kunnen wel wat support gebruiken. Oké dat gezegd te hebben, go kaasfondue, go feestdagen 2020 en kom maar door met 2021 want dat wordt een jaar van (hopelijk) inhalen wan in 2020 allemaal even on hold is gezet.

 

Ben je nog opzoek naar een lekkere rode wijn, bubbels of de leukste kerstfilms ? Nog meer Kerstinspiratie nodig? Kijk dan eens hier.

Zelf Kaasfondue maken

Zelf Kaasfondue maken

Het is een kunst op zich, een écht goede kaasfondue klussen. Alhoewel, met de juiste tools en de juiste tips maak je binnen no time een kaasfondue om je vingers, de prikker én de pan bij af te likken. Succes gegarandeerd.

  1. Tikkeltje aan de prijzige kant, maar hartstikke worth it. Ga voor kazen van goede kwaliteit.
  2. Raspen maar
  3. Klonterige kaas? Nee hoor, niet in onze kaasfondue! Een flinke scheut maïzena maakt de fondue dikker en voorkomt dat de boel gaat klonteren.
  4. Ook de wijn mag niet ontbreken in de kaasfondue (en vooral ook voor erbij).

Lees hier alles in details.

Kaasfondue Takeaway Shiraz

Kaasfondue Takeaway Shiraz

De klassieker van Shiraz kun je vanaf nu ook bestellen voor Take Away, Kleintje Kaasfondue met brood, groentetuintje inclusief dessert een frisse salade en niet te missen de wijn, die heurt erbij. En als je dan zo’n kaasfondue besteld komt daar gewoon een Boska fondueset bij geleverd met een pannetje en een onderstel.

Iedere donderdag, vrijdag en zaterdag zijn ze tussen 16:00 en 19:30 uur geopend voor takeaway. Even een dag van te voren bestellen en bingo. Makkelijk he? Om het allemaal wat uit te dagen er zijn drie verschillende soorten kaasfondue: 1.) Classic 2.) Kaasfondue met truffel en 3.) Kaasfondue met blauwe kaas. Hoe lekker is dit?

Kaasfondue van Shiraz

Kaasfondue van de Kaaskamer

Kaasfondue van de Kaaskamer

Zeg je kaas zeg je…Kaaskamer.

Want luitjes de mensen van Kaaskamer in Amsterdam, die weten wat ze aan het doen zijn. Kaas in alle soorten, maten en types. Ze hebben hier vier verschillende type kaasfondues. Hollandse fondue vers gemalen, Zwitserse fondue gemalen, Of een fondue pakket met alles erop en eraan. Echt lui? Ga dan voor de kant-en klare kaasfondue pot. Voeg zelf nog vers gebakken brood en Franse cornichons toe en dit kan niet meer mis gaan.

Kaaskamer

Kaasfondue bestellen

Kaasfondue bestellen

Alle people in heel Nederland moeten toch een goede kaasfondue kunnen bestellen, niet alleen de luitjes in de grote steden. Nou, komt ‘ie: hier bestel je online de beste kaasfondue ever. En het leuke is, ze hebben niet een, twee of drie soorten. Nee, hier pakken ze het groots aan met acht verschillende soorten. Van kaasfondue met bospaddenstoelen tot aan fondues met Jopen Koyt bier. Op de site vind je ook filmpjes hoe je de fondue het beste kunt opwarmen en de lekkerste serveertips.

Bestel je kaasfondue hier. 

Fromagerie Abraham Kef

Fromagerie Abraham Kef

Fan van het eerste uur, dat is wat we zijn van Fromagerie Kef. En bij Kef weten ze alles van Kaas. De lekkerste, beste en meest smakelijke kazen vind je bij Kef. Voor de Amsterdammers, hiero moet je wezen voor je kaasfondue. Je kunt er gelijk het perfecte kaasfondue brood bij bestellen en de bijbehorende garnituren zoals cornichons en de lekkerste worsten van Brand&Levie. Lees hier meer over Kef. 

Bestel hier de kaasfondue

"

Als straks, we hopen snel, de horeca weer open gaat. Ga dan vooral bij een van deze plekken zitten en bestel hier een kaasfondue met alles erop en eraan, oh en vergeet er geen goede vino bij de drinken want dat maakt het helemaal compleet.

"