16 maart 2020, door Jorien Thijs

Karhu x Moomin Kids: de coolste patta’s voor kleine kanjers

16 maart 2020, door Jorien Thijs

Karhu x Moomin Kids: de coolste patta’s voor kleine kanjers

We steken niet onder stoelen of banken dat we lyrisch zijn over het Finse sneakermerk Karhu. Zoals met al het Scandinavische spul is iedere collectie weer on point en minstens zo belangrijk: je loopt op wolkjes zodra je Karhu’s aan de pootjes hebt. In ons geval dus praktisch iedere dag. Nu is daar het moment waarvan je hoopte dat het zou komen: Karhu lanceert een Kids lijn. I mean, kinderkarhu’s. Wij zijn verliefd.

Karhu x Moomin Kids

Karhu x Moomin Kids

Sneakers in de kleinste maat zijn niet te weerstaan, right? Helemaal als ze ook nog zo kleurrijk cool zijn als de splinternieuwe knapperds van Kids Karhu. De schoenen komen voort uit een samenwerking tussen de Finse brand en Moomin, het stripboek uit 1945. Voor deze eerste – en daarmee suggereren we alvast dat er meer gaan komen – kindercollectie is het bekende Albatros model omgetoverd tot de nieuwe favoriet van je kind. Je spruit kan kiezen uit zwartgrijs, turquoise met zalmroze en donkerblauw met oranje. De allerkleinste cool girls en fashion boys moeten alleen nog even wachten, want de sneakers komen vanaf maat 23.

Jaloers? De modellen komen ook uit in het groot, net iets anders maar in dezelfde stijl. Om op een niet-foute manier te matchen met je hartenlapje. Je wil ‘t.

Karhu x Moomin Kids