Engeland19 januari 2021, door Sanne Carbaat

Kelly’s Expat Shopping: hier scoor je al je Engelse snacks en meer

Engeland, 19 januari 2021, door Sanne Carbaat

Kelly’s Expat Shopping: hier scoor je al je Engelse snacks en meer

Team Bart houdt van Engeland. We houden van de natuur, van de mensen, van de pubs, van Londen, maar we houden ook heel heel erg van Engelse producten. Cheddar (nee, niet die vieze oranje plastic plakjes, echte kruimelige, zoute, romige, onweerstaanbare Engelse cheddar), chips, sauzen, crumpets. Als we naar Engeland gaan, slaan we dan ook altijd groot in. Big love voor de Tesco hier. Ondergetekende heeft schoonfamilie in Engeland en die neemt ook nog wel eens wat fijns mee. Maar ja, het is ook altijd zo weer op, en wat doe je dan? Dan ga je naar Kelly's Expat Shop in De Pijp. Die heeft al onze favorieten en meer.

Mensen in Wassenaar en Den Haag hebben ook mazzel, want daar heb je ook een Kelly's Expat Shop.

Kelly's Expat Shopping

Kelly's Expat Shopping

Fijn ook dat de mensen van Kelly de seizoenen in de gaten houden. Met kerst heb je dus je Christmas pudding en Christmas crackers,  je hoeft Pasen nooit meer te vieren zonder Cream Eggs en met Halloween ligt er van alles Halloweenig.

Naast de chips- en snoephoek is de rest van de winkel ook echt een binnenloopje waard. Allemaal leuke azijnen, sauzen, chutneys, limonades. En we hebben het nog niets eens over het bier en de cider gehad, want hello, een mooie pint Real Ale missen we misschien wel het meest (Old Peculiar is een lievelings). Naast de British groceries vind je bij Kelly’s Expat Shopping ook Amerikaanse en wat Australische producten. Geen zin om de deur uit te gaan? Bij Kelly’s shop je gewoon online. Easy does it.