17 december 2021, door Michel + Renske

Voor de koks en keukenprinsessen: de leukste kids serviessetjes op een rijtje

17 december 2021, door Michel + Renske

Voor de koks en keukenprinsessen: de leukste kids serviessetjes op een rijtje

We beginnen maar meteen, bam, met de vraag: zo'n keukentje, of van de schattige kinderservies... Voor wie koop je het eigenlijk? Voor je kind, die je ook heus wel blij maakt met een afgeleefde serviesset? Of stiekem ook een beetje voor jezelf? Want hóe leuk is zo'n razend knappe houten miniatuur variant van een kinderservies? Minder opruimen ook, want dit heerlijke speelgoed geeft de juiste messy, but not so messy look aan je woonkamer. Get ready voor het ultieme binnen blijven met het kroostvertier. Lekker theeleuten, kokkerellen op zijn miniatuurs. En daarna, als de mini weer op iets anders zint, heerlijk lekker de boel de boel laten. Want knap, dat zijn deze serviessetjes zeker.

 

 

Servies voor de kids

Servies voor de kids

Kid’s concept – Geen woorden voor de leukheid van deze set. Helemaal van  hout en tot in de top van allerlei knusse extraatjes voorzien (hallo citroentje om het kopje en theezakje!). Dienblad erbij en ready for service. Aanschaffen die set, dat doe je hier.
Dantoy – Dantoy bioplastic is een merkje dat gebruik maakt van 100% recyclebaar bioplastic. Dit is uit duurzame suikerriet gewonnen. Mooi én milieuvriendelijke servies-set dus! Deze heerlijke set bestel je bijvoorbeeld hier.
Djeco – Superlieve set met als topdetail een vogeltje op de theepot. Theeleuten is aan met de kleine. Sowieso een enorme tip het merk Djeco, voor speelgoed voor ons kroost. Djeco.
Liewood – Kopje thee iemand? Het theeservies van Liewood bevat een theepot, vier theekopjes en een dienblad. De theeset is gemaakt van 100% BPA-vrije siliconen en is perfect om mee te spelen voor de kleintjes. Deze mag ook in de vaatwasser (ook best een fijne bijkomstigheid). Deze set is hier te bestellen.
Mama Memo – Dit is er ééntje voor de stijlvolle “neutrale tinten Instagram moms”, of iedereen die het liever een beetje clean houdt als het gaat om kinderspeelgoed. Alles is van hout en bestaat uit één grote theeset met twee theekopjes inclusief suiker en melkkannetje. En natuurlijk miniatuur lepeltjes, off course. Mama memo