10 juli 2019, door Jorien Thijs

KIDSNER tegen alledaagse kinderkwaaltjes

10 juli 2019, door Jorien Thijs

KIDSNER tegen alledaagse kinderkwaaltjes

De zomer staat voor zwemmen, non? Spetter, spieter, spater in het openluchtzwembad of bij een fijne plas. Om die reden is dit ook hét seizoen dat je kind sneller oorontsteking of wratjes oploopt. KIDSNER to the rescue, want met deze producten voorkom en verhelp je deze nasty kinderkwaaltjes.

Veel zwemmen zorgt ervoor dat de vochtigheidsgraad in de oortjes van je mini hoger ligt. Heeft je spruit daarnaast ook nog eens last van oorsmeer, dan is dat een heerlijk klimaat voor bacteriën (wij zien het voor ons, ieuw!) en dan kun je wachten op een oorinfectie. Niks zieligers dan een kind dat ein-de-lijk zomervakantie heeft en vervolgens uitgeschakeld in bed ligt. Voorkomen dus, als het even kan. And this is where KIDSNER comes in, met o.a. iets tegen oorsmeer. Met nijlpaard annex oorsmeerverwijderaar MAX van KIDSNER spoel je gemakkelijk overtollig oorsmeer weg met water en een unieke zeepformulering. Om de dag even spoelen en de boel blijft lekker schoon en hygiënisch. Kan je uk komende weken lekker blijven werken aan zijn borstcrawl en bommetje.

Zin in een plons? Dit zijn de 9 coolste buitenzwembaden van Amsterdam

Nog zo’n viezig kwaaltje waar ieder kind mee te maken krijgt: wratjes. Zeker in de zomer als de huid week is van het zwemmen en in contact komt met geruwde oppervlakken, zal je mini sneller een infectie oplopen die zorgt voor een wrat. Snel uitschakelen die nare bobbeltjes. Met WILLY de wratjesverwijderaar stip je elk wratje een keer per week aan en is het velletje van je oogappel binnen no time weer gaaf. Scheelt weer nare en pijnlijke acties met stikstof (waarmee de huisarts wratjes bevriest).

KIDSNER koop je bij Etos