24 december 2023, door Nina van Hilst

Kinderkapper in Haarlem

24 december 2023, door Nina van Hilst

Kinderkapper in Haarlem

Je kunt zelf de schaar oppakken - op eigen risico dat je kind maanden met een muts op moet lopen - of je gaat naar een gezellige kinderkapper. Want geknipt worden in een vrolijke kinderwinkel met een snelle, ervaren kinderkapper is toch wel een heel goed idee. Bij deze kapsalons weten ze met kleine ongeduldige klantjes om te gaan en er mag gehuild worden. Welke kinderkappers in Haarlem zijn het leukst?

 

Woon je in Haarlem of ben je op bezoek? Check dan ook deze mooie kinderwinkels.

Naomi Petit Atelier

Naomi Petit Atelier

Wie wil er nu niet naar de kapper in een disco setting? Een van de beste grote mensen kapsalons in Haarlem is natuurlijk Naomi Haar Atelier. Kinderwinkel Lieneloe had plek over in haar winkel met mooie tuin en de ervaren kapster Naomi Wijnands wilde wel kindjes knippen op het podium onder de discoballen. Zo gezegd, zo gedaan en Naomi Petit Atelier was geboren als hele gezellige kinderkapper in Haarlem.

Naomi Petit Atelier x Lieneloe

Hej Klippa

Hej Klippa

Ook in Haarlem-Noord is hetzelfde feestje gaande: een ervaren kinderkapper in een leuke kinderwinkel. Hej Klippa zit in de winkel van Juffrouw Slak. De kans is aanwezig dat je een fijn wolletje of leuk cadeautje uit de winkel thuis komt. Bij Hej Klippa knippen meerdere kapsters met een moederhart haren van de allerkleinste tot tieners. En ze gebruiken biologische haarproducten uit Zweden, dat verklaart het Zweedse tintje. Ook mooi is dat ze bij hele gevoelige kindjes op verzoek ook thuis komt knippen.

Hej Klippa