Denemarken, Kopenhagen28 september 2019, door Maartje

Klein en fijn in Kopenhagen: Central Hotel & Café Copenhagen (Denemarken)

Denemarken, Kopenhagen, 28 september 2019, door Maartje

Klein en fijn in Kopenhagen: Central Hotel & Café Copenhagen (Denemarken)

Een hotel met maar 1 kamer, hoe leuk is dat! Extra special to the max, en als je 'm te pakken hebt, die ene hotel kamer van Central Hotel in Kopenhagen, dan heb je ook wat. Precies om de hoek van Værnesamsvej, de leukste, meest happening straat van de stad, en een kamer die cool is door klassiek en tijdloos te zijn: muren in een ietwat ondefinieerbare jade-achtige kleur groen, warm, koloniaal hout, een groot bed en een minibar waar alleen het lekkerste lokale lekkers in staat. Afijn, het jachtseizoen op de ene kamer is geopend, op naar Central Hotel & Café Copenhagen (Denemarken).

Central Hotel & Café Copenhagen

Central Hotel & Café Copenhagen

Hebbes? Bofkont. Bereid je dan ook meteen voor op het puike ontbijt dat bij de prijs inbegrepen is in het kleine, alweer zo precies goed café op de begane grond. En op de fles bubbels die op je staat te wachten. Meer welkom voelde je je waarschijnlijk niet eerder.

Los van dat alles is Central Hotel & Café Copenhagen vooral de perfecte uitvalsbasis om de stad te verkennen. Precies goed. Dat weten de eigenaren zelf ook, en dus staan er, ook bij de prijs inbegrepen, twee fietsen voor je klaar. Handig aangezien Kopenhagen na Amsterdam een fietsstad bij uitstek is. Kun je mooi al onze Kopenhagen tips afvinken. Hier lees je ze.