15 april 2024, door Nina van Hilst

Vacature bij De Koffiejongens, voor de allerjongste ondernemertjes! Kids krijgen zeggenschap

15 april 2024, door Nina van Hilst

Vacature bij De Koffiejongens, voor de allerjongste ondernemertjes! Kids krijgen zeggenschap

De toekomst is van onze kinderen. Dus geven De Koffiejongens kinderen zeggenschap in de bedrijfsvoering, wel zo eerlijk. Zo is er nu een vacature voor creatieve, inventieve, wijze en natuurlijk een tikkeltje eigenwijze kinderen. De groene koffie-pionier werft leden voor de allereerste Nederlandse Raad van CommissarisJES. Kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud kunnen zich vóór 3 mei aanmelden om onderdeel te worden van een controlerend adviesorgaan. Zo krijgt jouw wijsneus een stem over de duurzaamheid, ondernemerschap en bedrijfscultuur van De Koffiejongens. En zijn ze uitgenodigd voor De Grote Kindervergadering, een gezellige dag waarop kinderen de baas zijn.

 

Wie, wat en hoe? Meer over de biologisch afbreekbare koffiecups van De Koffiejongens.

De Koffiejongens

De Koffiejongens

Nu waren we al fan van de lekkere koffie (met Rainforest Alliance keurmerk én in biologisch afbreekbare cups) van De Koffiejongens. Een mooi bedrijf dat nu op een speelse manier kinderen laat aanschuiven aan de vergadertafel. De toekomst is immers van hen. Dus geen grijze Raad van Commissarissen, maar een frisse, vrolijke Raad van CommissarisJES die nog lekker buiten de lijntjes kleuren. Het helpt De Koffiejongens om hun bedrijfsdoelen zo in makkelijke taal te formuleren en te realiseren voor hen op wie het impact heeft: de jeugd.

Heb je thuis een klein betwetertje (positief dan hè) die graag meedenkt over hoe het beter kan? Meld haar of hem dan aan voor de Raad. Jonge ondernemertjes leren hoe een bedrijf werkt en over duurzame stappen maken. Leden krijgen automatisch een ticket voor De Grote Kindervergadering, een dag met workshops over de natuur, eten, duurzaamheid en een speciale, niet-te-missen gast.