28 augustus 2017, door Maartje

Kortni Jeane

28 augustus 2017, door Maartje

Kortni Jeane

Jaja, de zomer is soort van over en 'dan komen we hier nú mee'. Das waar. Maar hé, volgend jaar wordt het weer zomer en wie weet mag je nog wel een zonnige trip gaan maken voordat het zover is. Want in dat geval moet je deze even opslaan: een badpakkenlabel voor het hele gezin met vrolijke kleurtjes die sowieso zonder twijfel leuk zijn voor het kroost (en manlief in zon' stippenshort brengt ons ook helemaal in onze nopjes) én voor alle vrouwen die zich niet zo comfortabel voelen in de eeuwige niets verhullende niemendalletjes die badpakken en bikini's nu eenmaal zijn. Kortni Jeane is het onderwerp van gesprek, een meer dan kleurrijk mix and match zwemkledingmerk uit Utah (Amerika, of all places).

Barts-Boekje-Kortni Jeane 1

Ja, we begrijpen ab-so-luut dat je, wanneer je je normaal het liefst in het uitgebalanceerde Scandinavische stijltje huis, een Bretons streepje als grootste uitspatting, Kortni Jeane misschien nét iets te veel van het goede is. Voor jezelf dan. Snap. Heus. Maar zap nog niet meteen weg! De streepjes-bloemtjes-stippels-en meer tops en broekjes zijn er ook in een effen variant en 2 x dezelfde kleur kiezen mag natuurlijk gewoon, ook al is dat niet het concept dat Kortni Jeane ooit bedacht. Kan jou het schelen, ze komt het heus niet controleren.

Barts-Boekje-Kortni Jeane

Los daarvan is het merk hoe dan ook een lust voor het oog en perfect voor de mini-mens. Bovendien heeft Kortni Jeane een uitstekend oog voor wat De Zwangere Medemens wil en creëerde ook voor hen een heel aantal mix and match varianten. Verschepen doet het merk over de hele wereld maar het zal geen verrassing zijn dat dat niet perse goedkoop is. Daarentegen (we hebben gevoeld!) is de kwaliteit echt ontzettend goed (lees: lekker stevig) en blijven de kleuren (volgens de reviews) jarenlang goed. Dus tja, dat maakt het de investering wellicht toch waard? Kiek maar even, vrolijk wordt je er sowieso van: Kortni Jeane