Nederland, Maastricht23 oktober 2020, door Anna Sophie Wellink

Kruisheren hotel in Maastricht tovert de binnentuin om tot The Greenhouse

Nederland, Maastricht, 23 oktober 2020, door Anna Sophie Wellink

Kruisheren hotel in Maastricht tovert de binnentuin om tot The Greenhouse

Hotels mogen (gelukkig) openblijven en dat resulteert in veel leuke staycation-achtige taferelen. Zo ook in het altijd gezellige Zuiden, dit keer in Maastricht. Omdat Château Neercanne op dit moment tijdelijk gesloten is, bundelen l’Auberge de Neercanne en Kruisherenhotel Maastricht hun krachten samen en komen ze met een heel leuk initiatief: The Greenhouse

 

Ben je opzoek naar een leuke staycation in Amsterdam? Kijk dan even hier.

The Green House

The Green House

Dit wil je, geloof ons maar.  The Greenhouse: knappe veldkassen op het pandhof bij het Kruisherenhotel en dat allemaal in hartje Maas. Chef de cuisine Raymond Remmen en het l’Auberge-team serveren een 4-gangenmenu in de glazen kassen. Hoe speciaal is dat, een romantisch diner in een zo’n kas. Het voordeel van een glazen kas, de charme en romantiek van een binnentuin zoals die van het Kruisherenhotel maar wel de comfort van binnen.

Even over het Kruisherenhotel. Als je het met mensen hebt over Maastricht en het Kruisherenhotel dan weet eigenlijk het gros van de luitjes wel waar het over gaat. Je weet wel dat hotel was vroeger een Gotisch klooster en nu een knappe plek waar je zeker één keer in je leven geslapen moet hebben. Gewoon omdat het zo’n klassieker is in het hart van Maas. En dan hebben we het alleen nog maar over de looks. Want die Zuidelijke gastvrijheid, is hier om door een ringetje te halen. Ook fijn van het Zuiden, het voelt toch altijd een beetje als het buitenland. Dat Bourgondische, oh wat houden we daar toch van.

Het menu van l‘Auberge de Neercanne is beschikbaar tot 8 november, van vrijdag t/m zondag. Reserveren doe je hier.