Nederland25 januari 2020, door Barts Boekje

La Bella Cucina is een Italiaans feestje in Vlissingen

Nederland, 25 januari 2020, door Barts Boekje

La Bella Cucina is een Italiaans feestje in Vlissingen

Een vleugje Italië middenin Vlissingen, dat is La Bella Cucina. Een knus zaakje met bergen kussens op de banken, gekleurde stoelen en vaasjes met bloemen op tafel. En met bovenal veel, heel veel, Italiaanse heerlijkheden. Om je ogen uit te kijken en je vingers bij af te likken.

La Bella Cucina

La Bella Cucina

Als een kind in een snoepwinkel, zo voel je je bij La Bella Cusina. Vanuit de vitrine smeken kazen, antipasta en smeersels om geproefd te worden. Je moet je aandacht zien te verdelen tussen al dat hartige heerlijks en de zoete koekjes in de grote glazen potten. Baci Caramello Salato, Canaloni Limone, Baci Pistache. Dat werk. Je smaakpapillen slaan op hol. Hier wordt de cappuccino – uiteraard – gezet zoals het hoort: goed warm en met een fijne schuimlaag.

Naast een café, is La Bella Cusina een winkeltje om lekker rond te neuzen. Tafels vol gekleurd servies, rekken met verse pasta’s, sauzen en kruiden. Om hebberig van te worden. Achterin de winkel staat een grote ronde tafel waar je kunt high-teaen. Alleen wel even reserveren vooraf. Arriverderci!