Spanje, Mallorca22 februari 2023, door Teun Tielen

De leukste laidback activiteiten op Mallorca van Let’s meet Mallorca!

Spanje, Mallorca, 22 februari 2023, door Teun Tielen

De leukste laidback activiteiten op Mallorca van Let’s meet Mallorca!

Ah, Mallorca. Zon, zuipen, ziekenhuis. Nee joh, dit heerlijke eiland heeft veel meer te bieden. Om dat te bewijzen besloten Carina en Giorgio te starten met het organiseren van kleinschalige belevingen om al dat moois met de wereld te delen. Let's meet Mallorca! Laat je mee op sleeptouw nemen met de leukste activiteiten, om te proeven van het pure laidback leven op het eiland.

 

Nog meer Mallorca vind je hier. 

Let's meet Mallorca

Let's meet Mallorca

First things first, let’s meet Carina en Giorgio. Dit stel was al jaren fan van Mallorca en besloot in 2022 om er definitief te gaan wonen. Om hun enthousiasme over het eiland te delen besloten ze Let’s meet Mallorca te beginnen. Waar ze dan zo enthousiast over zijn? Je kunt beter vragen waar ze níet enthousiast over zijn. Mallorca heeft een heerlijk klimaat, de natuur is prachtig en de locals zijn vriendelijk. Je kunt het een stuk slechter treffen.

Let’s meet Mallorca organiseert verschillende uiteenlopende belevenissen. Voor semi-actievelingen is er een zwerftocht langs de voet van het Tramuntana gebergte. Semi-actief inderdaad, want die berg hoef je niet te beklimmen en onderweg is er een picknick break. Tijdens de ‘E-Step & Stop tour’ tour je over idyllische kronkelweggetjes (waar geen VanMoofs te bekennen zijn, heerlijk) door typische Mallorquin dorpjes. De elektrische steps zijn lekker sustainable en geruisloos, zo kun je een stuk bewuster genieten van het natuurschoon om je heen. Uitgewandeld of -gestept? Tijdens de Mallorquin kookworkshop kook je samen met een lokale chef traditionele gerechten. Genoeg mogelijkheden om het echte Mallorca te meeten dus.

Let’s meet Mallorca