Nederland, Nijmegen28 juni 2023, door Julia Leijzer

Ontdek, proef en ervaar de natuur bij De Woerdt in Nijmegen!

Nederland, Nijmegen, 28 juni 2023, door Julia Leijzer

Ontdek, proef en ervaar de natuur bij De Woerdt in Nijmegen!

In het rivierengebied van Nijmegen, ook wel bekend als Ressen, vind je Landwinkel De Woerdt; een stukje puur natuur buiten de stad!

Dit is dé plek waar je je even waant in het platteland en kunt genieten van natuurlijke producten, authentieke charme en héél veel gezelligheid. De Woerdt is een familiebedrijf dat is opgericht eind jaren '70, van oorsprong verkocht de familie fruit aan huis wat al snel uitgroeide tot een boerderijwinkel. Inmiddels vind je hier een grote boomgaard met appels, peren, pruimen en walnoten. Een landwinkel vol delicatessen en streekproducten en een fijn terras. Hier kom je helemaal tot rust en voel je je als een kind zo blij!

 

Landwinkel de Woerdt

Landwinkel de Woerdt

Stap de landwinkel van De Woerdt binnen en je wordt verwelkomd door de geur van versgebakken brood en rijpe fruitsoorten, en dat het hele jaar door! Ook de huisgemaakte sapjes, jam en honing zijn een echte aanrader, yum! 

In de hoek van de winkel vind je een uitgebreide selectie van zuivelproducten: glazen potten vol yoghurt en kazen waar je niet uit kunt kiezen. Het leuke is dat je dit mag proeven! Zo kun je niet fout kiezen en vind je jouw favorites. Ook werkt De Woerdt samen met lokale ondernemers, en vind je hier ook Nijmeegse bieren en wijnen, en bakproducten.

Verzamel wat kazen, fruit en noten om mee te nemen en je eigen natuurlijke borrelplank at home te creëren, gewoon in je eigen tuin. En, vergeet niet om een mandje vol heerlijke aardbeien mee te nemen, vers geplukt en rechtstreeks van het veld!

Landwinkel De Woerdt

Huisgemaakte producten op het terras

Huisgemaakte producten op het terras

Uitgeshopt in de landwinkel of gewoon zin in een middagje verse appelsap drinken op het platteland? Ontspan dan heerlijk op het boerderijterras terwijl je uitkijkt over de groene weilanden en grazende koeien, idyllisch toch? Ook de menukaart is perfect voor de vegetariërs en veganisten onder ons, check out de onbewerkte gerechten. Naar het buitenland deze zomer is niet meer nodig, want in het zonnetje kun je hier de hele dag vertoeven!

Boerderijterras De Woerdt

Kamperen in de boomgaard

Kamperen in de boomgaard

Oké, dat we fan zijn van De Woerdt is inmiddels wel duidelijk, maar wist je dat je hier zelfs kunt blijven slapen?! Dreams come true. Kamperen tussen de fruitbomen in de boomgaard, wie wilt dat nou niet? Nu kan het boerderijleven pas echt beginnen; ‘s ochtends wakker worden en je eigen fruit plukken, de dieren aaien, en de hele dag verse broodjes eten en perensap drinken. Zie je het al voor je?

Kamperen De Woerdt