20 januari 2016, door Maartje

Lefebvre, Utrecht

20 januari 2016, door Maartje

Lefebvre, Utrecht

Woensdagavond = de hort op willen voor een hap en een drank, want bijna weekend. Al halen we die hap net zo gemakkelijk in huis, want nog geen weekend. Al is het alleen een stuk kaas, oke, en wijn. Omdat dat zo lekker de week breekt. En dus: de beste woensdag-kaas-wijn-tips, iedere week, uit of thuis, graag gedaan.

Dat Lefebvre een van onze lievelings wijnjaren in Utrecht is, wist je misschien al. Maar ook voor de wekelijkse kaas-en-wijn-combinatie wil je bij Lefebvre zijn.

Bij Lefebvre krijg je een kleine plank met vier of vijf verschillende kazen - kletsenbrood en appelstroop erbij. De kazen variëren van zacht en romig tot hard en pittig. Vooral bij die laatste is een beetje appelstroop lekker; een goede combinatie van pittig en zoet. Zoeken op de menukaart naar een bijpassende wijn is niet nodig: de bediening vertelt je graag wat het beste bij de kaas past. Als je met meer bent, kun je trouwens ook een grote kaasplank bestellen. Cheese for everybody! Bonuspunten: bij Lefebvre is het gewoon verdomd gezellig. Lefebvre

Beeld links @the_new_life_beginning