Spanje, Ibiza13 augustus 2020, door Barts Boekje

Living From Your Higher Self, Ibiza

Spanje, Ibiza, 13 augustus 2020, door Barts Boekje

Living From Your Higher Self, Ibiza

Nee hoor, denk vooral niet dat dit het zoveelste luxe Ibiza retreat is, waar je na een uurtje yoga in de ochtend en een vegan ontbijtje vervolgens met je -vers op het vliegveld gescoorde- Happinez aan de pool kunt gaan liggen. Sterker nog, een retreat mogen we dit programma helemaal niet noemen. Volgens oprichters Taya en Till van SoulPilot is dat begrip namelijk een concept waarbij we dweilen met de kraan open. Nope, het intensieve -6 weken durende- traject van Living from your higher self  is serious business. En bovendien keihard werken. Maar vooral ook life changing, belooft het stel. Zij beginnen namelijk waar de rest ophoudt, en volgens hun zal je hierna dan ook nooit meer een zogeheten retreat nodig hebben.

Bij wijze van spreken dan hè, want zo’n luxe-bij-de-pool-met-je-happinez weekje zo af en toe is natuurlijk gewoon het allerlekkerste dat er is. Vinden wij dan.

Living From Your Higher Self

Living From Your Higher Self

Maar even terug naar Taya (die zich somatisch empowermentcoach noemt) en haar man Dr. Till (lifecoach). Deze 2 gepassioneerde professionals hebben al 25 jaar ervaring (in eerste instantie in hun geboorteland Duitsland en sinds 2017 vanuit Ibiza) op het gebied van coaching, persoonlijke groei, healing en energiewerk, op zowel persoonlijk vlak als in het bedrijfsleven. Ja, we zeiden het al. Serious business.

Dit traject is dan ook enkel voor de uiterst dapperen onder ons, die bereid zijn hun hele leven onder de loep te nemen en indien nodig dit zelfs volledig op de schop te gooien. Voor wie voelt dat er méér uit zijn leven en uit zichzelf te halen is, voor wie op zoek wil naar voldoening, échte verandering en wie eveneens de guts heeft om oude patronen voor eens en voor altijd los te laten. 

Tijdens het traject van Living from your higher self ga je er namelijk achter komen wat jij nou eigenlijk het allerliefste wil in jouw leven, waar jij over 10 jaar wilt staan en daar ga je een heus Soulplan voor maken, dat je vervolgens thuis uit gaat rollen. Nou weten de sceptici onder ons als geen ander: tijdens zo’n weekje zonder kids, zonder werk en zonder de rest van de alledaagse beslommeringen, te midden van inspirerende gelijkgezinden, kunnen wij de wereld aan. Maar zodra we weer in de sleur en routine van thuis zitten en de duploblokken ons weer om de oren vliegen, is het hele andere koek en nauwelijks haalbaar om al onze goede voornemens vast te houden, hoe mooi dat soulplan ook in elkaar steekt.

Laat dit nou precies het gene zijn waar Taya en Till zo uiterst goed -en zelfs gespecialiseerd- in zijn. Tijdens het programma reiken zij je alle tools en technieken aan die ervoor zullen zorgen dat jij dat soulplan vervolgens ook daadwerkelijk gaat manifesteren en in je dagelijkse leven gaat integreren op zowel mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Naast de 4-daagse sessies op Ibiza is er een uitgebreid 10-daags voortraject en daarnaast worden er 4 intensieve weken uitgetrokken voor het natraject. Hierbij zullen zij jou op afstand actief verder begeleiden om het leven van jouw ‘higher self’ te gaan leven, totdat het uiteindelijk daadwerkelijk jouw way of life wordt.

Mocht je de call voelen én durf je het aan, check dan vooral voor meer info de website van Soulpilot.

Het eerstvolgende Living From Your Higher Self  traject zal begin september van start gaan en van 9 t/m 13 september zullen de dagen op Ibiza plaatsvinden, op de prachtige locatie van Tranformational Station, een onlangs geopend retreat centrum in het Noorden van Ibiza. 

Als je ook nog eens benoemt dat je deze gouden tip via ons hebt, hebben Taya en Till een knappe deal voor je. Dus Go Go Go, live your higher self!