3 juni 2020, door Maud Göttgens

Retreat Yourself- online retreat ‘Find your inner Balance’

3 juni 2020, door Maud Göttgens

Retreat Yourself- online retreat ‘Find your inner Balance’

Met de deur in huis: Willemien van Retreat Yourself is een oude bekende. 5 jaar geleden zaten we al met haar op Ibiza te ‘retreaten’, nadat we ons ook al een keer in Domburg onder hadden laten dompellen in een van de heerlijke healthy lifestyle retreats’ die zij al sinds 2012 organiseert. Helaas heeft ook zij de retreats die dit voorjaar gepland stonden in Nederland, Marokko en Ibiza moeten cancelen. You know why.

Volgens haar zit er nu maar één ding op: nu we fysiek (nog) even niet kunnen reizen, moeten we op reis gaan in onszelf, vanuit ons eigen, vertrouwde huis. Volgens haar is daar – juist nu – meer behoefte aan dan ooit. “Om je batterij op te laden na alles wat er is gebeurd. Om weer terug bij jezelf te komen na wellicht een hoop ballen in de lucht te hebben gehouden. Om weer even écht te connecten met jezelf, zodat je voelt waar je op dit moment behoefte aan hebt.” zegt ze. En laat haar daar nou net iets op hebben gevonden...

 

Op 18 juni a.s. begint namelijk haar online retreat ‘Find your inner Balance’. 5 dagen lang – van 18 t/m 22 juni – (geheel afgestemd op de nieuwe maan en de start van de zomer op 21 juni) word je overladen met een totaalprogramma van maar liefst 10 verschillende experts, die allemaal op een andere manier inspiratie geven. Ontspannende meditaties, verschillende soorten yoga, waaronder Vinyasa, Flow en een Aroma Yin yogales waarvoor je een sample met essentiële olie thuis gestuurd krijgt (hoe leuk). (Check hier als je even kwijt bent welke yoga nou ook al weer welke was). Daarnaast worden er verschillende workshops gegeven (o.a. over kristallen, over de invloed van de nieuwe maan en over de heilzame werking van essentiële oliën). Eveneens staan er Q&A’s op het programma met bijvoorbeeld een handcoach (we weten niet zo goed wat die zoal doet, maar we vinden het wel spannend klinken). Tevens trek je dagelijks je Inner Compass Card (kennen we ook niet, maar klinkt eveneens top) en krijg je toegang tot een besloten Instagram-account. Hierop worden naast alle meditaties en yogalessen, iedere dag diverse recepten, lifestyle- en selfcare tips gedeeld. 

Alles blijft 4 weken online, dus je hebt alle tijd om terug te kijken op het moment dat het jou uitkomt. Om die fijne Ibiza vibes alsnog een beetje in huis te halen, zal er een yogadocente vanuit Ibiza en geheel in stijl, een aantal van de yoga- en meditatie lessen verzorgen.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

Willemien verzekert ons dat de combinatie van al deze programmaonderdelen ervoor gaan zorgen dat jij je na afloop weer tip top in balans voelt en volledig afgestemd bent op jouw innerlijke wereld. Kijk, what else do we need? 

 

Ga je nou toch liever voor de real deal, of ben je juist helemaal enthousiast geworden na het volgen van deze online versie, dan kun je in september wederom je lol op, want dan staan de real life Ibiza retreats gewoon weer op de agenda hoor!

Op www.retreatyourself.nu is alle info te vinden over zowel het online ‘Find your inner Balance’ retreat, als de verschillende offline retreats die er voor het najaar op de planning staan.

Winnen?

Mocht je dit nou willen testen – net als wij overigens – schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief. Al ingeschreven? Goed zo! Dan ding je automatisch mee naar de retreat die we onder onze nieuwsbrief lezers mogen verloten. Stay tuned: zondag 7 juni maken we de winnaar bekend.