Indonesie, Bali14 maart 2017, door Maartje

Livingstone Bakery Seminyak, Bali

Indonesie, Bali, 14 maart 2017, door Maartje

Livingstone Bakery Seminyak, Bali

Van die prachtige, grote, lichte bakkerijen waar je de hele dag in wegduikt, die heb je dus niet alleen in Australie, ofzo, maar ook op Bali. En daar zijn ze nog beter. Neem nou Livingstone Bakery in het uber-hippe Seminyak. Een prachtigmooie grote tent waar je heerlijk binnen - of beter nog: buiten - kunt gaan zitten laptoppen met een broodje, taart (ja!) en koffie. Bovendien... Check die Willem-cake! All the love.

Door 'onze' Milou Neelen die naar Bali emigreerde en tegenwoordig vanaf het tropische eiland haar Hotel Magique runt. Meer van Milou en van Bali? Willen wij ook! Mooi dus, want it's coming... And it's good.

 

Livingstone Bakery zit pal tegenover de Koconut Suites (met een K inderdaad, komen we op terug) in een pand met twee verdiepingen. Op die tweede verdieping, daar zit tegenwoordig Faculty, ook een goede plek om te gaan zitten laptoppen, bijvoorbeeld. Ook daarover snel meer.

Eerst nog even over Livingstone: zoals te verwachten valt bij de locatie én de look and feel van de bakkerij, is het zo’n typische Bali-stek met ‘alleen maar knappe mensen’. De zaak is iedere dag van de week lekker lang open, van 8 in de ochtend tot 10 in de avond en het menu barst van de goodies to try. Er zijn ontbijtdeals met pancakes, omelet, pastries maar ook met mie en nasi goreng, het ontbijt van de locals (waar wij ook wel aan kunnen wennen, om eerlijk te zijn). De rest van de dag basic finger foods en salades, sandwiches en burgers. Niet goedkoop voor Bali-begrippen, maar nog steeds belachelijk voordelig. livingstonebakery.com / instagram.com/livingstonebakery