• 21 June 2018
  • Happy New Website!
Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
21 June 2018
  • 10-08-2016
  • Rotterdam

Lola Rotterdam

Lola Rotterdam

Te makkelijk maar toch: her name was Lola... Maar Lola wás niet, Lola IS en Lola is de nieuwste showgirl aan de Schiedamse Vest in Rotterdam (Schiedamse Vest, dat is waar ook Supermercado en de Avondwinkel zitten, restaurant Dertien en Hopper, om maar een paar 010-favorietjes te name-droppen). Lola is de goedgebekte, good looking en fors uitgevallen (twee verdiepingen) dochter van de Dudok-club waar de voormalig chef can Café Rotterdam 'moderne tapas' serveert.

Barts-Boekje-lola rotterdam 1

Gegrilde kippendijen-spies van de barbecue met een gekonfijte limoen-yoghurtdop, verse calamaris van de planoha met citroen-saffraanmayonaise, gepofte groenten met oregano, amandel en basilicumolie, dat soort zaken. Een terras is er ook, uiteraard, en de sfeer, die is zoals je van de Rotterdammers mag verwachten tip-top. Lees meer: Lola