Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 July 2019
  • 19-07-2018
  • Bart Bouwt

Loods 5 heeft een new and improved webshop!

Loods 5 heeft een new and improved webshop!

Ik krijg best wel/ nogal eens/ heel vaak (zo, dat is duidelijk) de vraag waar we toch al die spullen in ons huis shoppen. Het antwoord is tweeledig. 1) Het is een verzamelproces (een verzamelwoede mag je het ook noemen) van járen. 2) We lopen al net zoveel jaren de deur plat bij Loods 5. Sterker nog: onze eerste 'echte' interieur-aanschaf, leren keukenstoelen die we nog steeds hebben, deden we bij Loods 5. De winkel is namelijk het perfecte antwoord op het verschil in smaak, en de manier van shoppen van ons beide: hij wil graag groot en snel en alles onder 1 dak, ik wil graag struinen/ zoeken/ ontdekken en altijd op het einde weer terug naar de winkel waar ik het eerst iets zag... En dus gaan we (steeds weer) naar Loods 5 waar een heel aantal van de leukste interieurzaken zich verzamelden onder 1 dak, aangevuld met de eigen Loods 5 collectie. En er is nieuws: Loods 5 heeft een new and improved webshop!

Loods 5

Nu blijft de winkel zelf in Zaandam de grote topfavoriet maar er is nieuws! Blij nieuws vonden wij want waar we al tijden kind aan huis zijn in de winkel zelf, bleef de kwaliteit van de webshop jammer genoeg een beetje achter... Mag gezegd. But no more! Loods 5 ging aan de slag, handje-klapten met de leveranciers (dat zijn er nogal wat) en presenteerden een dijk van een webshop waar je nu dus ál dat moois gewoon online kunt bestellen. Eindelijk.

Meer van onze persoonlijke favo interieurtips lees je hier.