Nederland, Rotterdam1 oktober 2020, door Anna Sophie Wellink

Maaskantine: Caribische vibes aan de Rotterdamse waterkant

Nederland, Rotterdam, 1 oktober 2020, door Anna Sophie Wellink

Maaskantine: Caribische vibes aan de Rotterdamse waterkant

Rotterdam is leuk! Maar echt. En er blijven nieuwe toppers uit de grond schieten. Voorlopig even niet vanuit Amsterdam naar Roffa maar vast nadenken over het eerstvolgende tripje mag natuurlijk wel... Want Rotterdam, zodra we weer mogen, komen we eraan hoor, beloofd. Zeker nu de herfst weer begint, de druppels naar beneden vallen alsof het niets is, kunnen we nu al niet wachten op de zomervibes. Nou, komt dat even goed uit: De Maaskantine in Rotterdam helpt je koude natte maanden te overleven. Tenminste... Dat is precies wat ze beloven.

Maaskantine

Maaskantine

Van het knappe uitzicht op de Rotterdamse Maas tot aan de cocktails op de menukaart, de Maaskantine zorgt voor een vakantiegevoel en laten we nou net zo’n fan zijn van vakantie. Jelmer Konjo, de kunstenaar is hier goed los gegaan. Het terras is vrolijk en heeft opvallend felle kleuren à la Zuid-Amerika. Tel daar die Cajun/ Creoolse BBQ gerechten met homemade sauzen van Chef Nathan Meyer bij op en het kan niet meer mis gaan. Voor ieder staat er wat wils op de kaart, ook de vega(n) people zijn hier op de juiste plek, denk aan Sweet potato waffles en blueberry ribs, yes please.

 

Zoek je een leuk hotel om te overnachten in Rotterdam, kijk dan even hier bij dit knappe hotel midden in de stad.

Drinks & meer

Drinks & meer

Ook de cocktailkaart in samenwerking met The Ruma (vinden we een van de betere cocktailspots van Rotterdam), van Soupe du Jour tot The Rum Smudge bij Maaskantine kén het allemaal. Mixen, shaken en schenken maar, lees hier alles over hoe je zelf de lekkerste cocktails kunt maken. Good to know, in de winter is het ook fijn vertoeven hier, ze hebben namelijk van die goede windschermen en (stoel)heaters. What? Ja, je hoort het goed, stoelheaters. We zeiden het al: Roffa we komen er aan (zodra we weer mogen).

Geopend van donderdag tot en met zondag geopend van 15.00 tot 23.00 uur.

Maaskantine