Indonesie, Bali16 maart 2017, door Maartje

Mad Pops Seminyak BALI

Indonesie, Bali, 16 maart 2017, door Maartje

Mad Pops Seminyak BALI

Het beste Bali-ijs scoor je - zonder enige twijfel - bij Mad Pops in Seminyak. In Seminyak, ja, maar Mad Pops bezorgt hun vegan ice cold goodness tot in je (huur)villa. Ha! All het kunstzinnige - want dat is het - ijs van Mad Pops wordt op natuurlijk biobasis gemaakt op basis van, juist, kokos. Met alleen ingrediënten van het eigen eiland. Iets met: when live give you coconuts... Waarvan acte. Er zitten geen toegevoegde conserveermiddelen en extra smaakstoffen in de ijsjes, er is hooguit wat palmsuiker toegevoegd om sommige ijsjes wat zoeter te maken.

 

Mad Pops Bali wordt gerund een alumnus van de Academie van de Schone Kunsten in Antwerpen die haar studiegeld bij elkaar verdiende in de horeca. Aha. Vandaar dat mega-smaakvolle stijltje. Met machines werken doet Mad Pops niet, alles wordt met de hand gemaakt en is verser dan vers. Er zijn ijslollies, de favoriet, en er is schelpijs. Er zijn zo’n vijftien vaste smaken en daar komen regelmatig nieuwe of tijdelijke variaties bij.

En dan hebben we het nog niet eens over de branding van het hele Mad Pops spul gehad: die is fan-fucking-tastisch. Alles wordt zoals je dat noemt in house gedaan door dezelfde creatieve lui die Mad Pops bedachten. madpopsbali.com / instagram.com/madpopsbali