Frankrijk9 februari 2023, door Nina van Hilst

Maison des Sablons, twee vakantiehuizen in landelijk Frankrijk

Frankrijk, 9 februari 2023, door Nina van Hilst

Maison des Sablons, twee vakantiehuizen in landelijk Frankrijk

In een glooiend landschap tussen de landerijen en wijnvelden liggen de twee vakantiehuizen van Maison des Sablons in Zuid-Frankrijk. Wit gepleisterde muren, het zen interieur en de fijne tuinen maken een fijne stek voor een vakantie vol rust en gezelligheid. Huisje 01 telt twee slaapkamers en biedt plek aan 2 tot 6 personen. Huisje 02 heeft drie slaapkamers en heeft slaapplek voor 4 tot 8 personen. Deze kun je dus ook met een bevriend stel huren en zo met meerdere gezinnen tegelijk op vakantie gaan. Extra verrassing is dat de eigenaars een Belgisch stel zijn, Kathleen en Bart. En je kunt je verblijf bij Maison des Sablons Frankrijk dus gewoon in het Nederlands kunt boeken.

 

 

En route door Frankrijk? Deze prachtige afgelegen oorden mogen op je routekaart voor een fijne vakantie door tout Frankrijk.

Maison des Sablons

Maison des Sablons

Een uur van de kust, iets boven Bordeaux en bij de Cognac streek ligt het dorpje Brossac, in de streek Poitou-Charente. Op een knus familiedomein met zo’n 35 vakantiehuizen liggen de twee huisjes Maisons des Sablons. Het domein heeft een zwembad en een meer waarin gezwommen kan worden. En verder heeft elk huisje een eigen tuin en dus voldoende privacy. Huisje 01 werd verbouwd in 2018 en heeft een woonkamer met open haard, tuin met rieten stoelen en een fijne keuken. Huisje 02 knapten ze in 2021 op en heeft een mooie grote tafel buiten en een zitbankje in de zon. Beide huisjes hebben een klassiek en rustgevend interieur in lichte tinten en natuurlijke materialen. En dat geeft net dat beetje extra zen-gevoel als je met het gezin op vakantie komt bij Maison des Sablons.