24 juni 2023, door Lynn Burgman

Make-up Masterclass – de Charlotte Tilbury masterclass @ Bijenkorf Amsterdam

24 juni 2023, door Lynn Burgman

Make-up Masterclass – de Charlotte Tilbury masterclass @ Bijenkorf Amsterdam

Eerlijk is eerlijk: wij wisten ook niet dat we het zó leuk zouden vinden, maar de twee uur durende masterclass die de Amsterdamse Bijenkorf geeft in samenwerking met make-up label Charlotte Tilbury is dus echt heel leuk (tip: zei iemand vrijgezelle of teamuitje?). Je leert alle-maar-dan-ook-echt-alle stappen en technieken in make-upland. Beloofd.

Make-up Masterclass

Make-up Masterclass

Allemaal binnen? Top. Let’s go. Je start de masterclass met je gezicht heerlijk schoonmaken en verzorgen, met alle lagen hydratatie die er in het assortiment zitten. Geloof ons, dit zijn er nogal wat. En dan begint het spektakel:

Concealen, bronzen, highlighten, shapen, foundations, poeders, wenkies, wimpers, lipstick en oogschaduw. The full show!

Langzaam transformeer je in deze twee uur tot de queen of glow herself. Dus heb je geen idee wat wat is en welke stap na welke komt (hoi!)? Dit is de go to workshop.

Je betaalt 75 euro voor de masterclass. Het goede nieuws: dit is direct je shoptegoed. Waarschuwing: het is onmogelijk om niet met een tas vol de deur uit te gaan.

Wat maakt de producten van Charlotte Tilbury bijzonder?

Wat maakt de producten van Charlotte Tilbury bijzonder?

Alle producten van Charlotte Tilbury bevatten verzorgende ingrediënten zodat het niet alleen een make-up functie heeft. Verzorgen en shinen in één.

Oké, je hoeft natuurlijk niet álle producten uit álle stappen aan te schaffen. Je kunt producten combineren met je huidige routine. Maar toch: dat je nu voor eens en voor altijd afrekent met het idee dat je niet weet hoe shapen en oogschaduw werkt, is toch echt een game changer.

Je boekt de cursus hier.