Malibu Farm Los Angeles

Verenigde Staten, Los Angeles, 1 mei 2017, door Maartje

Malibu Farm Los Angeles

Voor een stad die voor een groot gedeelte bekend staat om haar eindeloze stranden, is het ietwat vreemd dat er niet veel strandtenten zijn. Je weet wel, zoals in ons eigen Holland (toch minder bekend om the beachlife maar stiekem met een meer dan leuke strandtentencultuur). Dat heeft vast iets te maken met vergunningen, of met het feit dat mensen simpelweg gewend zijn aan het gebrek er aan. Het is zonde. Want we willen eten aan het water. En als je dat wil (ja dus) dan valt er goeds te scoren aan het water. In Malibu (where else) en niet alleen maar bij het welbekende Nobu.

In comes Malibu Farm, gelegen op de Malibu Pier. Witgekleurd, blauw getint, lekkere eerlijke borden en een uitzicht over de trappetjes naar het strand tot diep in de zee. Een droom. Barts-Boekje-malibu farm la

Zowel buiten als binnen zitten slash lounge kan zowel bij The Cafe als bij The Restaurant. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat.

Bonustip: in het weekend staat er beslist een rij. Voor diner is een reservering aan te raden. Wil je gaan lunchen, dan doe je er slim aan om rond 11.30 bij Malibu Farm te zijn, vervolgens te beginnen met een drankje en dan lekker doorstromen.

Malibu Farm, 23000 Pacific Coast Hwy, Malibu, CA 90265, malibu-farm.com

Door ons L.A. Buddy Emily!