Nederland, Amsterdam1 augustus 2023, door Teun Tielen

Megalekker Midden-Oosters eten bestel je bij Mana Mana Amsterdam

Nederland, Amsterdam, 1 augustus 2023, door Teun Tielen

Megalekker Midden-Oosters eten bestel je bij Mana Mana Amsterdam

Mana Mana tu tu tu du du. We houden bijna net zoveel van Mana Mana als van de Muppets. Dat zegt eigenlijk al genoeg, maar wat extra toelichting kan nooit kwaad. Bij Mana Mana in Amsterdam staat de kaart vol Midden-Oosterse specialiteiten als falafel, hummus en baba ghanoush. Van alles bestellen (kan gewoon bij Thuisbezorgd.nl) en de tafel thuis volgooien is zeker een goed idee. Ook heel handig als je je verjaardag aan het vieren bent en je hebt net wat te weinig dips en snacks ingekocht.

 

Mana Mana

Mana Mana

Koken en sfeer maken kunnen ze bij Mana Mana als geen ander. Midden-Oosters dus, Israëlisch om precies te zijn. Van Israëlische restaurants in Amsterdam maakten we trouwens al eerder een lijstje, voor het geval je benieuwd bent naar de concullega’s. Veel gerechten uit de Israëlische keuken zijn vegetarisch of veganistisch. Het meeste eten dat bij Mana Mana wordt geserveerd is dan ook vega(n), maar voor wie niet zonder vlees wil of kan staan er ook kippenpoten, kebab aan een kaneelstok, en lam op het menu.

Bij je (t)huis

Bij je (t)huis

Mana Mana heeft maar liefst drie locaties verspreid door de stad. Een kleine en knusse in de Pijp, één aan het Frederik Hendrikplantsoen in west, en één om de hoek van het Leidseplein. Als je binnen de ring woont, is de kans dat een van die drie (semi) in de buurt is vrij groot. Ideaal, maar we snappen dat je niet altijd zin hebt om van de bank af te komen. Bij Mana Mana snappen ze dat ook, vandaar dat ze hun eten met liefde bij je thuis (laten) bezorgen. En omdat ze dus drie locaties is de stad hebben, is het een heel kleine kans dat Thuisbezorgd.nl niet bij jou aan de deur kan komen.

Bestel hier Mana Mana

 

 

 

Thuisbezorgd