België, Antwerpen24 november 2022, door Sanne Carbaat

Nog een reden om je kerstinkopen in Antwerpen te doen: de MARTINI World of Aperitivo voor cadeaus én borrels (24 nov t/m 31 dec 2022)

België, Antwerpen, 24 november 2022, door Sanne Carbaat

Nog een reden om je kerstinkopen in Antwerpen te doen: de MARTINI World of Aperitivo voor cadeaus én borrels (24 nov t/m 31 dec 2022)

Santa Claus is coming to town. Naar Antwerpen om precies te zijn! Een tripje naar Antwerpen is het hele jaar door een goed idee, al is het in december éxtra gezellig in de stad. Lichtjes, kerstmarkten, glühwein, je kent het wel. Ook voor het doen van je kerstinkopen is Antwerpen de perfecte plek. Helemaal kerst 2022, want op 24 november opent de MARTINI World of Aperitivo haar deuren. De Martini world of aperitivo shop is er voor al je borrel inspiratie en cadeautjes (24 nov t/m 31 dec). Shop till you drop met een borrel erbij (ook non-alcoholisch voor de bewuste borrelaar).

 

MARTINI World of Aperitivo

MARTINI World of Aperitivo

World of Aperitivo klinkt nogal veelbelovend. Als je een voet zet in het kerstwalhalla snap je waar die beloftes vandaan komen. Bij MARTINI (en Bart!) zijn ze dol op la dolce vita en dat is te merken. De winkel staat vol feestelijke cadeaus, Christmas-y decoratie en tafelaccessoires en spul dat je borrel naar een hoger niveau tilt. De komst van de Kerstman is niet de enige reden voor een feestje, ook de MARTINI Floreale en MARTINI Vibrante worden gevierd: feestelijke rakkers die behoren tot MARTINI’s famiglia di aperitivos. In de winkel kun je ze mixen om je eigen cocktail te maken. Met een winkelmandje in de ene en cocktail in de andere hand wordt kerstinkopen doen opeens een stuk minder stressvol. Dat je ze niet zelf hoeft in te pakken scheelt ook een hoop.

Mindful Borrelen

Mindful Borrelen

Bij MARTINI draait alles om het creëren van memorabele momenten met dierbaren. Dat kan met én zonder alcohol. Steeds meer mensen worden zich bewust van hun relatie met alcohol en kiezen ervoor om minder of zelfs helemaal niet meer te drinken. Saaie partypoopers? Zeker niet. Floreale en Vibrante zijn allebei alcoholvrij, maar alles behalve saai. Net zo feestelijk en minstens even lekker als drankjes die wel alcohol bevatten. Dat je je de volgende dag nog de hele avond kunt herinneren is extra mooi meegenomen.

Recepten

Recepten

Wij zijn overtuigd! Dat is in ieder geval een zorg minder tijdens de kerstborrel. Steel je ook de show met deze favoriete alcoholvrije Spritz?

Vibrante Spritz
Vul een wijn- of ballonglas met ijsblokjes. Schenk 75 ml MARTINI alcoholvrije Vibrante en 25 ml grapefruitsap in het glas. Schenk er vervolgens 10 ml bruisend water bij. Even roeren en garneer met een grapefruitschijf.

Floreale Spritz
Vul een wijn- of ballonglas met ijs. Schenk 75 ml MARTINI Non-alcoholic Floreale en 25 ml appelsap in het glas. Schenk er vervolgens 10 ml bruisend water bij. Even roeren en garneer met een schijfje citroen.

World of Aperitivo is te vinden op Korte Gasthuisstraat 9 en geopend van 24 november t/m 31 december 2022