Mexico, Tulum12 juni 2017, door Maartje

Maya Resort Tulum Mexico

Mexico, Tulum, 12 juni 2017, door Maartje

Maya Resort Tulum Mexico

Een resort. In Mexico. Maar nee, het Maya Resort Tulum Mexico is niet het type all-inclusive en foute feestenNee, we hebben het hier over het type rust, orde, regelmaat. Yoga, gezond eten, zon, zee en strand. Dát is Maya Resort Tulum in Mexico. Een prachtig park aan de zee met een uitgebreid scala aan 49 mooie huisjes. Daar in de jungle wandel je zo mega zen naar je huisje toe. Het leuke: zelfs het goedkoopste huisje ziet er gezellig en zelfs ruim uit. En het strand is je achtertuin.

Het Maya Resort Tulum biedt een verblijf vol met yoga-avonturen (inclusief SUP-Yoga: yoga op een surfboard en nee, dat konden wij ook niet) en massages (plus nog excursies naar al het Mexicaanse moois in de buurt zoals de ruïnes en het natuurreservaat Sian Ka'an, klinkt suf, is het niet) maar ook als non-yogi is het er zeer goed vertoeven.

mayaresorttulum2

Het restaurant aan het strand biedt een zeer uitgebreid ontbijt aan en voor overdag de beste pizza's en taco's. Zo blijf je de hele dag in en om het resort hangen. WiFi is er alleen bij de receptie van het resort want rust staat hier voorop. Het is relaxen tot de max en wees eerlijk: daar hoort appen, mailen, etc. etc. toch niet echt bij. Televisies zijn er trouwens ook niet te vinden. Weg met al dat digitale gedoe. Hier bij Maya Resort Tulum is het enige waar je aan hoeft te denken wat je gaat eten of drinken. En dat zijn eigenlijk wel onze lievelingszorgen. Maya Resort Tulum