30 november 2022, door Teun Tielen

Hot, happening, duurzaam én tijdloos: MEAU Vintage Jewellery

30 november 2022, door Teun Tielen

Hot, happening, duurzaam én tijdloos: MEAU Vintage Jewellery

Wat we gemeen hebben met eksters? Onze liefde voor blinkende dingen. Glitters, diamanten, edelstenen, we willen het allemaal. Vintage sieraden zijn niet alleen hot and happening, maar ook nog eens duurzaam en tijdloos. Daar worden we blij van. En we zijn niet de enige. Monique was zó enthousiast over (vintage) juwelen, dat ze besloot haar passie uit te breiden en MEAU Vintage Jewellery te beginnen. Meer dan genoeg moois om je handen te vullen. En je oren. En je nek. Yes please.

Put a ring on it

Put a ring on it

Vintage sieraden zijn opeens overal en soms is het lastig om het kaf van het koren te scheiden. Als je dan toch investeert in iets moois, wil je natuurlijk wel verzekerd zijn van een degelijk en écht exemplaar. Bij MEAU kun je terecht voor de allerknapste vintage gouden ringen die voor ze online komen worden ze gecontroleerd, schoongemaakt en gepolijst door hun eigen goudsmid. Van diamanten tot robijnen en granaten, er is voor ieder wat wils. Kun je niet kiezen? Geen probleem, gelukkig heb je tien vingers. En anders kun je natuurlijk ook nog lekker stacken.

MEAU's collection

MEAU's collection

Naast vintage ringen, heeft MEAU ook een eigen collectie die bestaat uit ringen, oorbellen, kettingen en armbanden. Net iets minder duurzaam dan een vintage exemplaar, al doet MEAU ook op dat gebied haar best. De sieraden in de collectie zijn gemaakt van 14 karaat gerecycled en LMBA gecertificeerd goud en om overproductie tegen te gaan worden ze op bestelling gemaakt. Dat gebeurt gewoon in Nederland, onder eerlijke arbeidsomstandigheden, ook belangrijk.

MEAU Vintage Jewellery heeft een webshop, maar als je de sieraden in het echt wilt zien kun je een afspraak maken bij de showroom in Alphen aan den Rijn.