21 maart 2020, door Maartje Diepstraten

We hebben ze hoor: 5 x de mooiste interieurlabels voor je (thuis)kantoor

21 maart 2020, door Maartje Diepstraten

We hebben ze hoor: 5 x de mooiste interieurlabels voor je (thuis)kantoor

Mocht je de 'note' gemist hebben: we zijn hier bij Bart dól op verbouwen en inrichting, muurtjes schilderen, behangetje er tegen aan, nieuw meubeltje ervoor, weer een keertje schilderen en ga zo maar door. U get the point. Dat doen we thuis maar om onze liefde voor het inrichten nog wat kracht bij te zetten, hebben we tegenwoordig Bar Bart. Ofwel: een kantoor waar we helemaal los mogen (lees: geen inbreng van het thuisfront). Nu, na een maandje of 3 huishouden, kunnen we wel stellen dat een aantal labels steeds weer de revue passeren. Omdat het gewoon de beste go to interieurlabels en/of winkels zijn. Basta. Houden we heus niet voor onszelf hoor, dat zou wat zijn. Komen ze:

Zuiver

Zuiver

Het duurde serieus een eeuwigheid voordat we eindelijke acceptabele, nee, herstel, móóie bureaustoelen gevonden hadden. Toegegeven: ik (Maartje) vond dat een knappe keukenstoel ook prima kon maar de rest wist me ervan te overtuigen dat je ‘toch echt de hele dag’ op zo’n ding zit. So it better be good. Voor je rug dus. Good & good looking werd het streven en we vonden het beste van beide werelden bij het Nederlandse merk Zuiver. En dat niet alleen: Zuiver bleek  bij uitstek ook de plek waar we de mooiste (en praktische want wederom was good + good looking het credo) dressoirs, kasten en overige stoelen vonden. Voor een hele goede prijs ook nog eens! Gogogo: Zuiver

Fritz Vintage

Fritz Vintage

Fritz wie? Fritz Vintage ofwel de Brabantse Redmar die een gat in de markt zag: hij lapt oude, en dus originele Togo’s op en bekleedt ze in frisse kleuren fluweel en leer. Ook op aanvraag.

Dat zit zo (mocht je denken dat het ‘nep’ is): de Togo bestaat in een vijftal ergonomische ontwerpen (een tweezitter, een driezitter, een enkelzits, een hoekstuk en een hocker) die van binnen uit vijf schuimdelen bestaan, gecombineerd om het frame te maken, voorzien van een gewatteerde bekleding. Je herkent hem vast vanwege zijn niet te missen snoepkleuren.

Lees meer: Fritz Vintage

Omdat het gewoon de beste go to interieurlabels en/of winkels zijn. Basta. Houden we heus niet voor onszelf hoor, dat zou wat zijn.

Westwing

Westwing

We waren al op Westwing vanwege de knettergoeie deals op het gebied van interieur. Daar moest je altijd snel voor zijn (het idee achter Westwing is goede kortingen die een paar dagen lang te bestellen zijn en op = op) maar met de komst van Westwing Now is dat ook verleden zijn (dit ‘tabblad’ op de site heeft een vaste collectie en net zulke vaste kortingen). Daar zijn we, twijfelaars als we zijn, nog net wat verzotter op. En de juiste merken (onder andere Zuiver en HK Living, zie hieronder) én scherpe prijzen én nadenktijd. Wij scoorden er onder andere geweldige rotan stoelen, de beste lampen en lijsten voor aan de muur. Want hé, bij Bar Bart zijn we vaker dan thuis dus gezellig moet het (ook) zijn. Of het dan klaar is? Nope. Westwing heeft namelijk ook een eigen collectie en die is om te smullen. Lees maar: Modern Natural Collection by Westwing

HK Living

HK Living

Een van onze interieur-liefdes van het eerste uur is het Nederlandse HK Living. Een merk dat altijd nét wat eerder dan wijzelf weet waar we zin hebben. Wat we mooi vinden. Wat we NU willen. HK Living is eigenlijk van alle markten thuis: voor zowel de grote zaken als de kleine zaken zit je er goed. Bar Bart technisch gingen we vooral los bij HK Living wat betreft de kleine zaken: thee- en koffieleuten als we zijn, zijn alle mokken van HK Living, onze lunchbordjes idem. Een prima tafel wordt een eyecather met een lamp van het merk, ons bloemenabonnement nog fijner dankzij de HK vazen en een gouden salontafel maakt zowel de maandagochtend start-up als de Vrijmibo.

Bruijnesteijn (Haarlemmerstraat Amsterdam)

Bruijnesteijn (Haarlemmerstraat Amsterdam)

Ja hoor, natuurlijk kennen we alle grote bouwmarkten en komen we daar ook, maar we wippen vooral te pas en te onpas binnen bij de firma Bruijnesteijn aan de Haarlemmerstraat. Daar zit het familiebedrijf verspreid over drie zaken: eentje om je verf, spijker en ander handig spul dat je steeds weer mist te halen, de volgende voor lampen (goed licht op kantoor is essentieel en de Bruijnesteijn-mensen weten je van goed advies te voorzien) en winkel 3 is voor hout-zaken. Wij zijn er kind aan huis en scoren er alles. Van spijkers tot muizenvergif (ja, sorry).

En we haalden er verf, uiteraard. In dit geval van Histor in de trendkleur Quiet Clearing die we op de tweedehands tafel smeerden en de muurverf is de kleur Discovery, ook van Histor. Lekker wel, non?

De stoelen op de foto hiernaast zijn zoals gezegd van Zuiver, de vaas van HK Living, het schilderij van Cate Adriana en de bloemen van The Flower Family.