27 januari 2020, door Maartje

Meri Meri sale via Westwing.nl

27 januari 2020, door Maartje

Meri Meri sale via Westwing.nl

Ooo mensen, met de verjaardag van Vito (2 wordt-ie alweer!) in het achterhoofd (Nouja... Achterhoofd.... It's a thing) verloor ik mezelf gisterenavond compleet, maar dan ook echt compleet, in mijn zoektocht naar leuke kinder-versier-verkleed-verjaardags-uitdeel-dingen. Een lijstje van het resultaat van die speurtocht volgt snel hier op deze site, maar deze, want prompt rete-actueel, wilde ik alvast delen: Westwing.nl heeft as we speak een te leuke Meri Meri sale, hét merk dat er uitspringt als het aankomt op cute feestspul, verkleedkleren incluis.

Meri Meri via Westwing

Meri Meri via Westwing

Opblaasballonnen in alle kleuren, maten en dieren, kleurrijke (en toch smaakvolle) slingers (met van die pomponnetjes, vinden we leuk), knuffels die gezien mogen worden, kleine (uitdeel)cadeautjes (waar de ouders van de kleine krijgertjes zich niet kapot aan ergeren), konijnenoren (ook in beervariant), écht leuk verkleedspul (zodat jij je niet kapot hoeft te ergeren aan die foeilelijke Elza jurk of dat Spidermannenpak) en te gezellige feestmutsjes.

De kortingen zijn fiks en de Westwing.nl actie loopt van dinsdag 28 januari tot en met vrijdag 30 januari. Je kunt de actie alleen shoppen wanneer je Westwing.nl abonnee bent. Even inschrijven dus!