Nederland8 april 2020, door Imara Milatz

Borrel- én spellenpakketten van Mooie Boules, alles voor een leuke avond thuis

Nederland, 8 april 2020, door Imara Milatz

Borrel- én spellenpakketten van Mooie Boules, alles voor een leuke avond thuis

Eten, boulen en borrelen, de drie woorden waar je ons voor wakker mag maken én waarvoor je te allen tijde terecht (kan) kon bij Mooie Boules, in een van hun Jeu de Boules foodhallen. Dat feest begon in Amsterdam, was een instant succes en breide zich met vestigingen in Rotterdam, Delft en Eindhoven rap uit over Nederland. Nu de fysieke deuren van al die locaties even potdicht zitten, wil dat natuurlijk niet zeggen dat we niet aan de slag kunnen! In the meantime staat Mooie Boules namelijk nog wel altijd open voor prima ideetjes en bedachten ze een manier om de man nog steeds aan het spelen te krijgen. Wat kun je anders verwachten van mensen die een nostalgisch spel weer op de kaart wisten te zetten? Precies, spellenpakketten compleet aangevuld met drank en borrelbenodigdheden. En dat is wat we noemen een toffe deal!

Spelpakketten

Spelpakketten

Met de spellen kun je even vooruit, de borrel is maar voor één keer maar wél dubbel en dwars de moeite waard (lees: het goede spul, met happen van Brandt & Levie bijvoorbeeld). Onder het genot van een lekker drankje en een goede borrelhap kun je, juist nu, een allergezelligste spelletjesavond beleven, zo’n avond die de boeken in gaat.

De Mooie Boules pakketten zijn op zich geen vereiste voor zo’n avond, maar maken de kans tot het slagen ervan wel driedubbel keer zo groot. De pakketten bevatten echt de leukste gezinsspellen: 999 Games in verschillende pakketten, en er zijn andere met de naam De Avonturier of the Dobbelkoning.

Alles bestel je hier. En als Coronacation voorbij is? Dan speel je deze (en meer) spellen gewoon weer in de Jeu de Boules Foodhal.

Mooie Boules