3 juni 2021, door Barts Boekje

Het ‘My daughter & me Retreat’ komt van Ibiza naar Nederland (Aug, 2021)

3 juni 2021, door Barts Boekje

Het ‘My daughter & me Retreat’ komt van Ibiza naar Nederland (Aug, 2021)

Over My daughter & me hebben we hier al eerder met veel lof en liefde geschreven. We zijn dan ook groot fan vanaf het eerste uur. Toen wij (mijn dochter Mia & me) een jaar later zelf deelnamen aan een van de My daughter & me retreats op Ibiza, waren we in de zevende hemel. Inmiddels is een grote droom uitgekomen: deze zomer organiseren we zelf mee!

 

x Maud

Het My daughter & me Retreat Nederland vindt plaats van 1 t/m 6 augustus 2021 op Buitenplaats de Hoorneboeg in Hilversum.

My daughter & me Retreat Nederland

My daughter & me Retreat Nederland

Sinds enkele jaren hosten Liza (een heuse kinderfluisteraar als je het ons vraagt) en stylist Renu ieder voor- en najaar een retreat op Ibiza voor mama’s en hun dochters in de leeftijd 6 en 12 jaar. 

 

Wegens groot succes start My daugther & me deze zomer een echte World tour. Naast de Ibiza retreats die in mei en oktober zullen blijven plaatsvinden, staan de exotische locaties Marokko en Bali al op de planning. Voor de eerste bestemming gaat MDAM terug naar z’n roots: naar de Nederland bossen. Aankomende zomer van 1 t/m 6 augustus 2021 zullen ze neerstrijken op een van de fijnste locaties van het land: retreat centrum de Hoorneboeg. Een eeuwenoude Buitenplaats gelegen in het prachtige natuurgebied van de Hilversumse hei. Vorig jaar mochten we deze oase van rust midden in het bos al een keer uittesten en heus, je wilt nooit meer naar huis.

5 dagen en 5 nachten hebben 10 moeders en dochters deze zomer de unieke kans zichzelf onder te dompelen in een avontuur in de wildernis waarbij ze memories creëren om nooit te vergeten. Je kunt zelf kiezen of je avontuurlijk in een pipowagen wilt overnachten of liever in een van de comfortabele kamers van de luxe villa of het authentieke Heihuis. Je gaat verbinden met elkaar, met jezelf en met de natuur. In het moment zijn. En leven vanuit het hart in plaats van uit het hoofd. 

Hoe? Door een week bordevol inspirerende programmaonderdelen zoals moeder-dochter yoga, vossenjacht in het bos, een women circle in de tipi tent, picknicken op de hei, brood bakken bij het kampvuur, onder de sterren liggen tijdens movie night en een fotoshoot geheel in wildernis stijl. Daarnaast wordt mama extra in de watten gelegd met een uiterst ontspannen massage en/of sauna bezoek. Ook worden er gedurende de week verschillende professionals ingezet om bijzondere ceremonies en inspirerende sessies te hosten. MDAM heeft nog veel meer moois in petto, maar gaat uiteraard lang niet alles verklappen… Een ding is zeker: Alles zal in het teken staan van connectie, fun, zelfontwikkeling, natuur, healthy food, creativiteit en het allerbeste: samen zijn. 

My daughter and me