Spanje, Ibiza14 september 2018, door Barts Boekje

Op de to do: MY DAUGHTER & ME Ibiza

Spanje, Ibiza, 14 september 2018, door Barts Boekje

Op de to do: MY DAUGHTER & ME Ibiza

van 20 t/m 27 oktober (= herfstvakantie) zullen style goeroe en Ibiza based Renu Kashyap en kids goeroe (nee maar écht!) Liza Bot hun krachten bundelen in een waanzinnig leuk concept genaamd MY DAUGHTER & ME. Nu al helder toch? Een event voor jouw en je dochter (joh) dat ongetwijfeld rete stijlvol zal gaan zijn. Op Ibiza.

MY DAUGHTER & ME

MY DAUGHTER & ME

Tijdens deze herfstvakantie-week organiseren en hosten Liza en Renu op het magische eiland Ibiza een heus ‘moeder en dochter retreat’. Jawel. Waarom? Omdat het als moderne city mom soms best wel heel lastig kan zijn om in jouw dagelijkse leven échte quality time te vinden. Alles draait dan ook om een weekje écht re-connecten met jezelf, je dochter en de Spaanse o zo mooie natuur. Dat alles samen met een groep fijne mede power mommies die precies begrijpen waar jij tegenaan loopt in the daily routine.

Denk aan yoga, massages, kampvuur onder de sterrenhemel, bloemenceremonies, spelen in het bos, muziek maken, kinderkook workshops, dreamcatchers maken en als klap op de vuurpijl een gestylde moeder/dochter photoshoot (en geloof ons, als er íets is dat Renu goed kan, dan is het dát!). Kortom: een week met een perfecte mix van fun, connectie, zelfontwikkeling. Nature, healthy food, creativiteit en het allerbeste: samen zijn.

De retreat zal plaatsvinden in de fijne villa ‘Casa Amore’ in het rustige noorden van Ibiza en het goede nieuws is dat er as we spreak zijn nog een paar allerlaatste plekjes available zijn, dussss: grijp die kans!

x Maud