27 januari 2021, door Anna Sophie Wellink

Win een jaar lang gratis Naturnes Bio producten

27 januari 2021, door Anna Sophie Wellink

Win een jaar lang gratis Naturnes Bio producten

We zijn hier bij Bart nogal van het weggeven. Is leuk namelijk. Bij dezen: alle foodies met kids opgelet! Naturnes Bio, de vaste craving (sjippies! sapjes! toetjes!) van onze kids, geeft een jaar (!) lang producten weg. Dat is iedere maand een ruim gevuld pakket.

Even voor de duidelijkheid: het is een goede verslaving waar wij als ouders maar al te blij mee zijn. Het is namelijk én lekker én gemaakt van biologische ingrediënten. Zo krijgen de koters alles binnen van voedingstoffen die ze nodig hebben. Nieuwsgierig? Lees even mee.

Naturnes Bio producten

Naturnes Bio producten

Eerst even wat meer info over NaturNes Bio, de nieuwe generatie babyvoeding. Fijne producten gemaakt waar kleine buikjes, en ouders, blij van worden, alles gemaakt van ingrediënten afkomstig van biologische oorsprong.

Het fijne is, de producten zijn handig ingepakt en dus ook ideaal voor onderweg. Toch lekker een avond op de bank? Wat dacht je van de biologische Nutripops van tomaat? Het is net popcorn, de snack is namelijk gemaakt van gepofte granen. Hartstikke lekker. Iets met twee vliegen in één klap.

Naturnes Bio is ook maar al te handig als de mini spontane trek krijgt of als je ze even wil afleiden: ‘kijk eens lekker wat popcorn-sjippies??’ die kleine heeft niet eens door dat de pops zijn gemaakt van wortel.

Naast de Nutripops zijn er ook nog sapjes, zuivel en verschillende tussendoortjes. Alles voor koters tussen de 4 en de 36 maanden. Stiekem daarna nog steeds lekker hoor. Soms mag je best een beetje meesnaaien.

Schrijf je in!

Schrijf je in!

Wat je kunt winnen wil je weten? Nou, rapapapam een jaar lang gratis Naturnes Bio producten. Even voor de duidelijkheid je krijgt onderstaande assortiment maandelijks opgestuurd. What? Ja klopt flinke prijs dus!

Hups schrijf je hier in en maak kans op deze dit-wil-je-winnen prijs.

  • Nutripops Banaan & Framboos (vanaf 8 mnd) (*5 porties) : 1x
  • Nutripops Wortel (vanaf 10mnd) (*5 porties): 1x
  • Plantaardig toetje mango kiwi |Koemelkvrij  (vanaf 6mnd): 1x (*4 porties)
  • Plantaardig toetje appel ananas | Koemelkvrij (vanaf 6mnd: 1x ((*4 porties)
  • Fruitsapje peer & banaan (vanaf 6mnd)  (*max 2 porties) 1x
  • Fruitsapje appel & mango (vanaf 6mnd) (*m2 porties)   1x
  • Knijpzakje bosbes, granen & Zuivel: 1x
  • Knijpzakje appel, granen & Zuivel: 1x