Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
26 May 2019
  • 06-03-2019
  • Amsterdam, Amsterdam Centrum, Eten & drinken

Nieuw in Amsterdam Centrum: Naylor’s

Nieuw in Amsterdam Centrum: Naylor’s

Dit is er zo eentje in het lijstje exclusief. Wat zeggen we? Lijstje mega exclusief! Naylor's is namelijk een één-tafel restaurant in de keuken van Vermeer. En daar kan je niet zomaar even aanschuiven...

Bij Naylor's kan je met een groep van maximaal zes personen genieten van een fantastisch diner, waarbij Chris Naylor aanwezig is. Weet je wel, die sterrenchef van restaurant Vermeer. Naylor's zit dan ook in een hoekje ín de keuken van Vermeer. Een restaurant in een restaurant dus. Wel met een eigen menu overigens.

Naylor's

Zie je jezelf al zitten? Mooi, wij ook. Alleen kom je daar dus niet zomaar terecht. Je moet namelijk door Chris zelf uitgenodigd worden voor zo'n fantastisch diner. Je kan hem bellen op +31 6 212 80 623, het gaat dan om een reserveringsverzoek. Wie niet waagt, wie niet wint. Toch? De prijs voor een couvert is 250 euro. Dat bedrag is inclusief het vervoer van en naar je huis in Nederland. Het restaurant Naylor's is drie avonden in de week geopend.
www.naylors.nl