Griekenland11 augustus 2020, door Maartje

Niet verder vertellen parel in griekenland: the Wild Hotel

Griekenland, 11 augustus 2020, door Maartje

Niet verder vertellen parel in griekenland: the Wild Hotel

Een boetiekhotelletje op het immer gezellige Griekse eiland Mykonos, met uitzicht waar je u tegen zegt?
Yes please. Met een locatie waar anderen nog een puntje aan kunnen zuigen (kijk even naar dat privéstrand) is The Wild Hotel voor ons gewoon een heel fijn (of nee: WAANZINNIG) plekkie om even, ja, gewoon helemaal niks te doen. En dat op het eiland dat bekendstaat om de gay party scene. Maar je weet: waar de gays gaan, is de aantrekkelijke horeca. Geen idee of dat politiek correct is, maar het is wel zo.

The Wild Hotel

The Wild Hotel

Terug naar The Wild. De inrichting komt zo uit een woonblad. Boho-modern. Echt alles is hier tiptop in orde: wifi is er in overvloed en babybedjes kun je gewoon krijgen. Dan moeten we het nog even hebben over de kamers. In alle 37 suites en villa’s (ja, die zijn er ook) maken lichte kleuren en riet de dienst uit. En er is ruimte genoeg voor de kids om flikflaks te doen (voor jou ook, mocht je dat willen). Het zwembad is de hele dag open, maar je kunt ook voor een kamer met eigen zwembad gaan if you’re feeling fancy. Hoe dan ook kun je de hele dag in het water hangen met de kleine.

Mykonos zelf is relatief klein, maar het eiland vol witte huisjes is zeker het onderzoeken waard. Overal vind je mooie stranden, dus als je eens wilt niksen met nieuw uitzicht, weet je wat je te doen staat. We zorgen snel voor een lijstje met al het leuks van het eiland op bartsboekje.com beloofd!

Meer Mykonos? Hebben we! 6 x zo doe je Mykonos goed

 

Wel een kleine disclaimer: Vanaf 17 augustus 2020 is het afnemen van een RT-PCR (de covid-19 test) test verplicht. Deze test moet binnen 72 uur (drie dagen) voor vertrek afgenomen worden.