Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
18 April 2019
  • 10-09-2018
  • Amsterdam, Eten & drinken, Nieuw

Nieuw aan de Willemsparkweg: Restaurant Visque Amsterdam

Nieuw aan de Willemsparkweg: Restaurant Visque Amsterdam

Staat ons de komst, en de veeeel te snelle ondergang van restaurant Bijvangst in Amsterdam nog scherp op het netvlies, is er nieuws op het Amsterdamse something fishy vlak: Restaurant Visque Amsterdam is hier! Aan de Willemsparkweg.

Overigens heeft de sluiting van restaurant Bijvangst ook nog iets goeds opgeleverd: de komst van Café Cliché, vast en zeker geen restaurant dat de deuren (moet) sluit(en) van een (zure) negatieve recensie. Dat terzijde, want we schuiven nu aan aan de andere kant van de stad waar Restaurant Visque Amsterdam hartstikke open is.

Restaurant Visque

We wisten al dat-ie kwam, want restaurant Visque is van denognetgeen30 chef Menno Beijer, a.k.a. finalist van het TV programma MasterChef. Ahjadie. Die liefde voor lekker eten zit in de familie: broerlief runt het rete-succesvolle en ons vaste adres wanneer we een meeting in de Amsterdamse Pijp hebben CT Coffee en Coconuts. Dat die twee iets samen moesten gaan doen, was uiteraard een kwestie van tijd. Visque kreeg datzelfde lekkere sfeertje als CT Coffee en Coconuts in de Pijp, alleen dan wat minder hipster, wat meer blauw en wat tijdlozer (en dus wat meer van nu). Er zijn twee verdiepingen: boven voor wie echt wil dineren, beneden mag de oesterslurper een krukje uitzoeken.