4 september 2017, door Maartje

Nieuw boek: Correct me – I’m wrong

4 september 2017, door Maartje

Nieuw boek: Correct me – I’m wrong

Ah kijk, dat is een leuke: het nieuwe boek Correct me - I'm wrong. Vinden we leuk want de maker van het boek, Lot Madeleine, vinden we leuk. Kijk, zo simpel kan het soms zijn. 'Onze' Lot schrijft namelijk al een paar jaar haar eigenzinnige kijk op de wereld her en der op. Dat bedoelen we letterlijk: het handschrift van de grafisch ontwerpers zie je door stad en land (mits je goed kijkt) terug op posters en stickers. Omdat het kan. Dat vinden wel, zoals gezegd, leuk aangezien Lot opschrijft wat ze denkt. Niet voor iedereen een goed idee, wel in het geval van Lot. Moet Lot de nieuwe, eigentijdse Loesje, zo u wilt. Maar dan leuker en vooral aantrekkelijker (hadden we al gezegd dat Lot grafisch ontwerpster is? Nou dan).

En nu dus een boek. Correct me - I’m wrong heet het. Lekker toepasselijk voor wie Lot een beetje kent. Bij de uitgerij omschrijven ze het als volgt: Lot Madeleine embraces the challenges of a postmodern existence in a metropolitan environment. Aha, wauw. Tsja, dat zouden wij er niet van gemaakt hebben maar hé! Daar hebben mensen dus voor doorgeleerd. Wat wel helemaal waar is, is dat Lot's quotes altijd slaan op haar directe omgeving, en dat is ook die van ons, en dus is alles even herkenbaar, vaak grappig en altijd glimlach-opwekkend.

28 september is de launch van het boek, maar pre-orderen kan nu al. In dat geval ontvang je het boek al 13 september Kost dat? €28,90 (voor boek en verzendkosten). En anders vind je hem vanaf 28 september bij o.a. MENDO en American Book Centre in Amsterdam.

Ook leuk: Lot doet tegenwoordig ook aan tatoeëren! Ja echt. En niet zo zomaar tatoeëren, neen, het zijn poke-tatoes die de klok slaan! Check You pick I poke!